Hosťami relácie Na telo budú Richard Sulík a Ladislav Kamenický
03.03.2023 zdroj: TV Markíza
Parlament čaká 14. marca mimoriadna schôdza k júnovému termínu volieb, ktorú inicioval Smer-SD. Podpora SaS je otázna. Ak liberáli nedodajú potrebných 15 hlasov, návrh na skorší termín volieb zrejme neprejde.

Vládu opustil ďalší jej člen. Poverený minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský odišiel z rezortu s tým, že odmieta pracovať pod tlakom v prostredí politickej korupcie a neschopnosti.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 5. marca 2023 v relácii Na telo rozprávať s predsedom SaS Richardom Sulíkom a podpredsedom Smeru-SD Ladislavom Kamenickým.

Okrem duelu si diváci a diváčky Na telo budú môcť exkluzívne pozrieť aj prieskum agentúry FOCUS o tom, koho by Slováci chceli za prezidenta.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.
TV upútavka: https://youtu.be/RgGG02ecusI


Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o adekvátnosti výšky trestu pre muža, ktorý v Bratislave na smrť dobil mladého Filipínca, o tom, či nie je návrh o dôverníkoch pre LGBTI+ ľudí dehonestujúci, či o jeho politickej budúcnosti, rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom spravodlivosti Viliamom Karasom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 3. 3. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18417/hostami-relacie-na-telo-budu-richard-sulik-a-ladislav-kamenicky/