Sanskar TV volně z družice Astra 2G
10.03.2023 zdroj: Infosat
Indická stanice Sanskar TV zahájila zkušební vysílání na satelitu Astra 2G na orbitální pozici 28,2° východně. Podle vlastního sdělení je stanice nejoblíbenějším nábožným kanálem, který vysílá audiovizuální obsah o indické filosofii, víře, spiritualitě, způsobu života a kultuře. Program vysílá v evropském svazku satelitu Astra 2G, který je možné přijímat ve velké části Evropy s běžnou satelitní parabolickou anténou.


Stanice zahájila vysílání v roce 2000 a vysílá spirituální rozhovory významných indických mudrců a vážených náboženských vůdců, kteří šíří starou indickou víru a kulturu. Sanskar Info TV Pvt. Ltd., se sídlem ve Film City, Noida (Indie), se vyvinula za více než dvě desetiletí z jednoho kanálu na několik spirituálních kanálů. K nim patří Sanskar TV, Satsang TV, Shubh TV, Shubh Cinema, Sanskar USA, Sanskar UK a Sanskar Nepal.


Parametry příjmu zkušebního vysílání: transponder: č. 89, provider: Sky UK, kmitočet: 11,464 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 22000 kSymb/s, FEC: 5/6, identifikace: 54223, norma: DVB-S/QPSK; MPEG-2/SD - standardní rozlišení obrazu, volné (FTA) vysílání.


S využitím zdroje: Infosat.de, 9. 3. 2023, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18421/sanskar-tv-volne-z-druzice-astra-2g/