Romance TV už jen ve vysokém rozlišení z družice Astra 1M
14.03.2023 zdroj: Infosat
Placená televizní stanice Romance TV jen nyní dostupná pro klienty operátora Sky Deutschland na satelitu Astra 1M na orbitální pozici 19,2° východně ve vysokém rozlišení (HD), šíření programu ve standardním rozlišení (SD) bylo už ukončeno. Tato německá tematická stanice zahájila vysílání před 15 lety - 14. 2. 2008, na svátek sv. Valentýna v placené platformě Premiere-Star na tehdejším satelitu Astra 1G na stejné orbitální pozici 19,2° východně.


Kanál nabízí to nejlepší z romantiky, včetně příběhů (seriálů) Rosamundy Pilcher; Katie Fforde, Ingy Lindström, popř. Utte Danelly, Familie Kleist (Dr. Kleist a jeho rodina), fiktivních příběhů nebo nákladně produkovaných filmů o významných událostech a životopisné filmy, které vypráví o životě významných žen a tím činí historii přístupnější. V souladu s heslem „Čas na city“ jsou trvale v programovém schématu zastoupeny pořady o lásce, romantice, žárlivosti a usmíření.

Parametry příjmu z družice Astra 1M: transponder: č. 67, provider: Sky Deutschland, kmitočet: 11,759 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 27500 kSymb/s, FEC: 9/10, norma: DVB-S2/QPSK; MPEG-4/HD, kód: NDS Videoguard a Viaccess.


S využitím zdroje: Infosat.de, 13. 3. 2023, volně upraveno a doplněno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18424/romance-tv-uz-jen-ve-vysokem-rozliseni-z-druzice-astra-1m/