Hosťami Na telo budú Gábor Grendel, Richard Raši a Milan Majerský
17.03.2023 zdroj: TV Markíza
Vláda po dlhých týždňoch definitívne rozhodla o dodaní slovenských migov Ukrajine. Kým poverený premiér Eduard Heger hovorí o ústavne čistom rozhodnutí, opozícia rozhodnutie ostro kritizuje. Ministerstvu zdravotníctva po odchode Vladimíra Lengvarského hrozí, že nestihne vyčerpať milióny eur na výstavbu nemocníc z plánu obnovy. Lekári navyše upozorňujú na prijatú novelu, ktorá riaditeľov nemocníc môže poslať za nedostatok personálu do väzenia až na 15 rokov.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 19. marca 2023 v relácii Na telo rozprávať s podpredsedom parlamentu za OĽaNO Gáborom Grendelom, podpredsedom Hlasu-SD Richardom Rašim a šéfom KDH Milanom Majerským.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk. TV upútavka: https://youtu.be/zNGkhx9rWVc


Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie Na telo PLUS. V ňom sa moderátor Michal Kovačič o odsunoch migov na Ukrajinu, spájaní pravice, či o generálnou prokuratúrou začatom trestnom stíhaní pre zlé riadenie pandémie rozprával s predsedom OĽaNO Igorom Matovičom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 17. 3. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18427/hostami-na-telo-budu-gabor-grendel-richard-rasi-a-milan-majersky/