Na telo prinesie prvý diskusný duel Igora Matoviča a Michala Šimečku
21.04.2023 zdroj: TV Markíza

Do predčasných parlamentných volieb zostáva päť mesiacov, politické strany už naplno rozbehli svoje predvolebné kampane a rokujú aj o nových spoluprácach - k Hegerovým Demokratom sa tento týždeň pridali aj odídenci zo Za ľudí Juraj Šeliga a Jana Žitňanská.


Parlament čaká dlhá májová schôdza, poslanci budú rokovať o desiatkach návrhov vrátane zákazu nedeľného predaja, daňových zmenách či o zavedení interrupčnej tabletky, ktoré navrhujú liberáli.

Slovensko vlani hospodárilo s nižším deficitom ako sa čakalo. Deficit rozpočtu sa oproti roku 2021 znížil o viac ako polovicu, kredit si za to pripisuje aj bývalý minister financií Igor Matovič.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 23. apríla 2023 v relácii Na telo rozprávať s lídrom hnutia OĽaNO Igorom Matovičom a predsedom Progresívneho Slovenska Michalom Šimečkom.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.
TV upútavka: https://youtu.be/dqvvWKRlDM8

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o vyšetrovaní káuz aj o nových cestných radaroch rozprával moderátor Michal Kovačič s policajným prezidentom Štefanom Hamranom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 21. 4. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18466/na-telo-prinesie-prvy-diskusny-duel-igora-matovica-a-michala-simecku/