TV Markíza: Hosťami relácie Na telo budú Richard Raši a Juraj Šeliga
05.05.2023 zdroj: TV Markíza
Pre viac než miliónovú dotáciu končí v poverenej vláde Eduarda Hegera ďalší minister. Samuel Vlčan odchádza z kresla ministra pôdohospodárstva po tom, ako jeho firma dostala dotáciu z ministerstva životného prostredia. Vlčan sa síce postu vzdal, dotáciu však vrátiť zatiaľ nemieni. Z postu ministra zahraničných vecí odchádza aj Rastislav Káčer, ktorý požiadal prezidentku Zuzanu Čaputovú o odobratie poverenia viesť rezort diplomacie.


Odchod ďalších ministrov z poverenej vlády spustil novú politickú krízu, opozícia opätovne vyzýva prezidentku, aby do termínu predčasných volieb vymenovala úradnícku vládu. Poverený premiér Eduard Heger priznáva chaos v krajine, no Slovensko chce k predčasným voľbám doviesť ako premiér.

V parlamente začala májová schôdza s takmer 250 návrhmi. Poslanci už posunuli do druhého čítania novelu Trestného zákona z dielne ministerstva spravodlivosti, parlament ešte čakajú návrhy na úpravu sporného paragrafu 363.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 7. mája 2023 v relácii Na telo rozprávať s podpredsedom Hlasu-SD Richardom Rašim a poslancom za Demokratov Jurajom Šeligom.

Okrem duelu máme pre divákov a diváčky pripravený aj exkluzívny prieskum dôveryhodnosti politických lídrov.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.

TV upútavka: https://youtu.be/XLMAGpT8spM

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnej politickej situácii a májovej schôdzi parlamentu rozprával moderátor Michal Kovačič s predsedom NR SR a lídrom Sme rodina Borisom Kollárom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 5. 5. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18482/tv-markiza-hostami-relacie-na-telo-budu-richard-rasi-a-juraj-seliga/