Hosťami relácie Na telo budú Mária Kolíková a Peter Pellegrini
19.05.2023 zdroj: TV Markíza
Prezidentkou vymenovaná úradnícka vláda na ministerských stoličkách vystriedala poverený kabinet Eduarda Hegera. Nový premiér Ľudovít Ódor už stihol avizovať, že do septembrových predčasných volieb nemieni len svietiť a kúriť.

S oficiálnou podporou od opozičných strán však, zdá sa, rátať nemôže. Po Smere mu dôveru v parlamente neplánuje vysloviť ani Hlas.


Chaos v parlamente stále pokračuje. Poslanci sa na poslednú chvíľu snažia pretlačiť množstvo zákonov za stámilióny eur, ale napríklad tiež novelu školského zákona o sexuálnej výchove.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 21. mája 2023 v relácii Na telo rozprávať s exministerkou spravodlivosti za SaS Máriou Kolíkovou a predsedom Hlasu-SD Petrom Pellegrinim.

Okrem toho máme pripravený aj prieskum o tom, ktorý z lídrov politických strán by ako premiér dokázal dobre reprezentovať Slovensko v zahraničí.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.

TV upútavka: https://youtu.be/QIXwrbp0G8c


Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o vyjadreniach Roberta Fica na adresu prezidentky, možnej spolupráci Republiky so Smerom a o postojoch k vojne na Ukrajine rozprával moderátor Michal Kovačič s europoslankyňou Smeru-SSD Monikou Beňovou.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 19. 5. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18501/hostami-relacie-na-telo-budu-maria-kolikova-a-peter-pellegrini/