TV Markíza: Hosťami relácie Na telo budú Jaroslav Naď a Robert Kaliňák
26.05.2023 zdroj: TV Markíza
Demokrati podozrievajú Smer-SSD a Roberta Fica, že chcú zrušiť priamu voľbu prezidenta. Tí to však odmietajú rovnako ako aj Peter Pellegrini, ktorý tvrdí, že by niečo také jeho strana nepodporila.

Od obvinenia čelných predstaviteľov Smeru-SSD v kauze Súmrak uplynul jeden rok. Robert Fico a bývalý minister vnútra Robert Kaliňák boli obvinení vo veci založenia a zosnovania zločineckej skupiny a ďalších skutkov. Stíhaní boli aj za to, že vyzradili daňové tajomstvo bývalého prezidenta Andreja Kisku v prípade jeho firmy KTAG.

Eduardovi Hegerovi sa zatiaľ nedarí spojiť pravicu. Jeho ponuku odmietli viacerí politickí lídri vrátane Mikuláša Dzurindu či Milana Majerského.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 28. mája 2023 v relácii Na telo rozprávať s exministrom obrany a podpredsedom strany Demokrati Jaroslavom Naďom a exministrom vnútra a členom predsedníctva Smeru-SSD Robertom Kaliňákom.


Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.

TV upútavka: https://youtu.be/LXNm4gfW3yM


Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS. V ňom sa moderátor Michal Kovačič o aktuálnej situácii v strane Za ľudí, kauze firmy KTAG či o novej, úradníckej vláde rozprával s bývalým prezidentom Andrejom Kiskom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 26. 5. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18509/tv-markiza-hostami-relacie-na-telo-budu-jaroslav-nad-a-robert-kalinak/