Hosťami relácie Na telo budú Michal Šipoš, Juraj Krúpa a Erik Tomáš
02.06.2023 zdroj: TV Markíza
Po neúspešných pokusoch otvoriť mimoriadnu schôdzu sa májové rokovanie parlamentu skončilo. Nová vláda Ľudovíta Ódora rokuje s politickými lídrami o vyjadrení dôvery v parlamente. Jednoznačne sa zatiaľ vyjadrili strany SaS a Progresívne Slovensko. Sme rodina vyjadrenie dôvery zvažuje, Smer-SSD a Hlas-SD podporu vylúčili. Rozhodnúť tak môže OĽaNO.


O možnej manipulácií volieb už okrem Smeru hovorí ďalšia strana. Bývalý minister obrany Jaroslav Naď tvrdí, že najvyšší ústavní činitelia boli informovaní o snahe manipulovať voľby zo strany Ruska.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 4. júna 2023 v relácii Na telo rozprávať so šéfom poslaneckého klubu OĽaNO Michalom Šipošom, poslancom SaS Jurajom Krúpom a podpredsedom strany Hlas-SD Erikom Tomášom.

Prinesieme aj výsledky exkluzívneho prieskumu preferencií od agentúry FOCUS.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk. TV upútavka: https://youtu.be/TWM6qk5Fz7U


Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS. V ňom sa moderátor Michal Kovačič o tom, či je potrebné vymeniť súčasného šéfa SIS, či bude policajný prezident Štefan Hamran kandidovať vo voľbách, ale aj o kauze Gorila rozprával s ministrom vnútra Ivanom Šimkom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 2. 6. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18510/hostami-relacie-na-telo-budu-michal-sipos-juraj-krupa-a-erik-tomas/