Hosťami relácie Na telo budú Matúš Šutaj Eštok a Veronika Remišová
26.01.2024 zdroj: TV Markíza
Témy a mená hostí nedeľnej politickej diskusnej relácie TV Markíza – Na telo:

Parlament tento týždeň schválil skrátené legislatívne konanie v prípade vládnej novely Trestného zákona. Kritika na ňu zaznievala nielen z radov opozície, ale aj z Bruselu. Vláda pripúšťa, že novela ešte môže prejsť úpravami. Opozícia naďalej protestuje v uliciach. Na štvrtkový protest v Bratislave prišlo podľa organizátorov 27-tisíc ľudí.


Robert Fico sa v Užhorode stretol s ukrajinským premiérom Denysom Šmyhaľom. Stretnutiu predchádzali Ficove výroky o tom, že v Kyjeve nie je vojna.

V relácii tiež zaznie exkluzívny prieskum agentúry FOCUS pre TV Markíza. Diváci sa dozvedia, ako by dopadlo prvé a druhé kolo prezidentských volieb, ale aj to, ako by proti sebe obstáli vybrané dvojice kandidátov.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 28. januára 2024 v relácii Na telo rozprávať s ministrom vnútra za Hlas-SD Matúšom Šutajom Eštokom a Veronikou Remišovou poslankyňou za hnutie Slovensko (predtým OĽaNO).

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVNOVINY.sk.

TV upútavka: https://youtu.be/SeZ_mqsjFi8


Na spravodajskom portáli TVNOVINY.sk nájdete aj najnovšie Na telo PLUS. V ňom sa moderátor Michal Kovačič o rušení špeciálnej prokuratúry a znižovaní trestov k vládnej novele rozprával so sudcom Petrom Šamkom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 26. 1. 2024

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18756/hostami-relacie-na-telo-budu-matus-sutaj-estok-a-veronika-remisova/