Televízie Markíza a Joj už aj cez UPC Direct!
Autor: PR Press UPC Slovensko , e-mail: jarok@neo.sk Přidané: 16.09.2004
Diváci po celom Slovensku môžu cez satelit sledovať takmer 150 televíznych programov v digitálnej kvalite

Spoločnosť UPC Slovensko dnes rozšírila programovú ponuku svojej satelitnej služby UPC Direct o vysielanie televízií Markíza a Joj. Týmto sa zároveň zvýšilo pokrytie územia Slovenska ich signálom, pretože služba UPC Direct umožňuje sledovanie televízií aj tam, kde príjmu terestrického signálu bránia technické alebo iní príčiny. Abonenti UPC Direct si už dnes vysielanie televízie Markíza môžu naladiť na predvolenom kanáli číslo tri a vysielanie televízie Joj na predvolenom kanáli číslo štyri.

Služba UPC Direct umožňuje v digitálnej kvalite sledovať prostredníctvom družice vysielanie takmer 150 televíznych a približne 50 rozhlasových staníc rôznych žánrov. Počet programov, ktoré sú v ponuke služby UPC Direct dostupné v slovenskom a/alebo českom jazyku, sa oddnes rozšíril na štrnásť. Okrem televízií Markíza a Joj sú to spravodajská televízia TA3, športové Galaxie Sport a Eurosport, filmový kanál Hallmark, dokumentárne stanice Spektrum, Discovery Channel, Club, Reality TV a Animal Planet, ďalej detské kanáli Fox Kids a Minimax a hudobná televízna stanica Óčko.

”Som rád, že zaradením televízií Markíza a Joj do služby UPC Direct sme umožnili sledovať ich vysielanie divákom na celom území Slovenska v tej najvyššej kvalite,” uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC Slovensko Martin Maťašeje. “Verím, že rozmanitú ponuku UPC Direct budeme môcť aj v budúcnosti obohacovať o ďalšie atraktívne a divákmi žiadané programy,” dodal Maťašeje.

Do konca tohto roku si záujemcovia môžu službu UPC Direct objednať za výhodných podmienok. Noví abonenti budú po celý rok platiť o štvrtinu menej, okrem toho za aktiváciu zariadenia zaplatia iba 1,- Sk a za satelitné zariadenie nebudú skladať žiaden depozit. Tí abonenti, ktorí už UPC Direct majú, si môžu s 25-percentnou zľavou na rok priobjednať prémiové kanály HBO alebo Private Gold. Akcia platí od 1. septembra do 31. decembra 2004.

Záujemcovia o služby UPC Direct sa môžu dozvedieť viac informácií na UPC Infolinke 02/594 22 222 (nonstop linka), prípadne na www.upc.sk.


Jaroslav Kolár, Neopublic, s.r.o., 16.9.2004

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/1097/televizie-markiza-a-joj-uz-aj-cez-upc-direct/