Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 21:46:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

AXN sledují už tři miliony domácností ve střední Evropě!

  Autor: PR Press HBO ČR, a.s. , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 01.03.2005



AXN, kabelová a satelitní síť Sony Pictures Television International (SPTI), nyní vysílá v šesti zemích střední Evropy – v Polsku, Maďarsku, České a Slovenské republice, Rumunsku a Bulharsku – a v současné době ji sledují diváci ve třech milionech domácností. Uvedl to generální ředitel AXN pro střední Evropu Tom Davidson.

AXN přináší programy nejoblíbenějších žánrů – akční a dobrodružné – včetně akčních seriálů a filmů, napínavých reality show i animovaných snímků pro diváky ve věkové kategorii 18 – 34 let. V každé ze šesti jmenovaných zemí jsou uváděny v dabované podobě po 24 hodin denně.

„Dynamický vzrůst naší distribuce ve střední Evropě ukazuje, že akvizice špičkových nových pořadů byla dobrou investicí a že naše snaha zajistit divákům tu njelepší zábavu má odpovídající odezvu. Spolu s HBO, což je náš distribuční partner, budeme dál pokračovat v úsilí, abychom z AXN udělali premiérovou destinaci pro napětí i dobrodružství,“ říká Davidson.

Do programové nabídky AXN patří úspěšné seriály jak z USA, tak z Evropy – jmenujme alespoň Lost, CSI: NY a další seriály z řady CSI, Star Trek: Enterprise, Medicopter a také hitový seriál Sony Pictures The Shield či špičkové reality programy jako The Amazing Race a Survivor. Nesmíme zapomenout ani na zábavný magazín Na Stojáka, který je původním pořadem AXN.


AXN

Přináší ty nejsledovanější seriály, blockbustery, skvělé sportovní zážitky a reality show. I díky tomu je AXN nejsledovanějším televizním kanálem u diváků věkové kategorie 18 – 34 let. AXN je možno sledovat ve 46 zemích světa od Asie, přes Latinskou Ameriku, Evropu a Střední Východ. Je součástí Sony Pictures Television International, která sama o sobě provozuje přes 35 globálních sítí. Sony Pictures Television International patří do Sony Pictures Entertainment Company. Více informací o AXN naleznete na www.axn.cz.


Sony Pictures Television International

SPTI operuje na třech doplňujících se obchodních liniích: distribuce SPE hraných filmů a televizních programů pro celý svět, lokální televizní produkce na klíčových mezinárodních trzích a mezinárodní televizní sítě. Ve snaze stát se vůdčím distributorem současných i klasických amerických a mezinárodních filmů a televizních produkcí ve světě, SPTI vytváří vyprofilovaná lokální televizní centra, jež vysílají v místních jazycích. Zastoupení má v Brazílii, Francii, Německu, Hongkongu, Itálii, Mexiku, Španělsku a ve Velké Británii a zastřešuje produkci v těchto osmi regionech. Portfolio SPTI jako mezinárodní televizní sítě je klíčovou strategií v rámci dlouhodobého rozvoje společnosti na globálním světovém trhu s více než 35 sítěmi ve více než 100 zemích a s více než 240 miliony diváků. SPTI je společností Sony Pictures Entertainment.

Zsuzsa Mezo, AXN Central Europe
Ron Sato, Sony Pictures Television International
Vít Šírek, HBO ČR



Doplnění redakce satCentrum:

Stanice AXN Central Europe vysílá v paketu HBO Central Europe na družici Amos 2 (4,0 st. záp.), na transponderu č.23, frq. 10,797 H, SR 13740, FEC 3/4. Paket je určený k distribuci signálu pro kabelové sítě a obsahuje i kanál AXN Central Europe se zvukem v maďarštině, češtině, polštině a rumunštině. Paket (i další transpondery platformy HBO na Amosu) je zakódován do systému PoweVu.

Podle neoficiálních informací by se mohl ještě na jaře objevit (konečně) i v paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, zatím jej společnost UPC nemá - na rozdíl od většiny ostatních kabelových operátorů v České republice - ve své nabídce.

Pokud vás zajímá, jaký je program televize AXN na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout v sekci TV download. Najdete tam i program HBO, HBO2, TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Discovery Channel a Reality TV, amerických CNN, Cartoon, TCM, MTV, VH1 a Travel Channel, slovenské zpravodajské TA3 a týdenních podrobných programů kanálů Galaxie-sport, Eurosport, Eurosport 2, Hallmark, TV Praha, TV Prima a TV Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.03.2005 • Cinemax na startovní čáře [ 7 ]
01.03.2005 • Už v neděli se na obrazovku televize Prima vrací seriál závodů formule 1 [ 1 ]
01.03.2005 • TV JOJ bude mať zajtra tri roky [ 2 ]
28.02.2005 • Výpadek ve vysílání TA3, TV JOJ a MusicBox Slovakia [ 5 ]
25.02.2005 • ČT: do 4 měsíců digitálně
22.02.2005 • UPC Direct dnes zařazuje na pozice 48 a 49 fotbalový TV kanál Real Madrid a sportovní TV kanál Race World [ 5 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  AXN bude v aprili v UPC direct ... 

02.03.2005 19:29 • tomas
AXN bude v aprili v UPC direct
 
 
  Hm kdyby vysilal volne tak by ... 

02.03.2005 18:03 • faust
Hm kdyby vysilal volne tak by se mohl klisne chlubit i s vetsim cislem domacnosti nez se 3 mil. :)
 
 
  Kedy bude AXN v kablovke UPC? 

02.03.2005 11:13 • mracik
Keby mali ludia taku sancu sledovat AXN v ostatnych krajinach, na Slovensku, tak by uz davno AXN krachlo.
 
 
  UPC Direct 

01.03.2005 20:12 • Lichač
a proč není pořád v základní nabídce UPC Direct
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist