Boomerang v České republice a na Slovensku startuje na UPC Direct
Autor: PR Press Zone Vision , e-mail: info@zonevision.cz Přidané: 19.04.2005

Praha, 19. dubna 2005: Letošní jaro přináší milovníkům kreslených filmů opravdovou lahůdku. Společnost Turner Broadcasting uvádí stanici Boomerang, nadčasový animovaný kanál pro celou rodinu, který bude v novém balíčku Plus nabízet na digitální satelitní televizi UPC Direct v České republice a na Slovensku.

Boomerang nabídne předplatitelům služby UPC Direct nejoblíbenější animované seriály, které kdy byly vyrobeny. S pořady jako Droopy, Wacky Races, Captain Caveman, The Hair Bear Bunch, Dastardly and Muttley, Penelope Pitstop, Snagglepuss, Pixie & Dixie a Inch High Private Eye si Boomerang ve svém cílovém publiku dětí ve věku od tří do deseti let najde mnoho věrných diváků.

Stanice také ohlašuje návrat spousty skvělých kreslených seriálů, na které se mohou dívat dospělí se svými dětmi, anebo si je užít jen sami! Jsou to například Top Cat, Hong Kong Phooey, Wacky Races, Bugs Bunny, The Flintstones nebo Tom & Jerry jsou pouhou ukázkou pořadů, které budou doma na Boomerangu.

"Jsem si jist, že se Boomerang v naší televizní nabídce pro děti zařadí mezi špičku,“ vítá novou televizi Václav Bartoň, generální ředitel UPC a dodává: „Program je přátelský, výchovný a především zábavný. A co víc - nabízí i tzv. velkou klasiku - tedy pořady, které si oblíbily i dnešní maminky a otcové, spolu s diváky na celém světě."

Helen Lucyová, manažerka stanice a ředitelka pro marketing společnosti Turner Broadcasting, říká: “Spuštění Boomerangu v těchto zemích je velmi vzrušující, protože nám dává příležitost oslovit ještě větší okruh milovníků kresleného filmu v regionu. Boomerang nabízí animované seriály pro všechny věkové skupiny, širokou škálu pořadů a je skvělým místem pro všechny, kdo si chtějí odpočinout a zasmát se – doufáme, že se bude líbit všem!”

Gordana Duspara Moriartyová, obchodní ředitelka pro severovýchodní Evropu ve společnosti Turner Broadcasting, dodává: “Zařazení Boomerangu do nabídky se časově shoduje se zařazením stanic Cartoon Network a TCM, které budou od poloviny dubna taktéž v nabídce balíčku Rodina Plus UPC Direct, což je z našeho pohledu skvělé. Těšíme se, že v roce 2005 s UPC dále rozšíříme spolupráci stejně jako nabídku pro naše předplatitele.”


Více o společnosti:

Boomerang vysílá oblíbené nestárnoucí seriály jako jsou Scooby Doo, Tom a Jerry, Looney Tunes a Flintstonovi. Boomerang je animovaná zábava pro celou rodinu a přináší stále oblíbené kreslené hvězdy úplně nové generaci diváků. Boomerang je dostupný ve Francii, Itálii, Jižní Africe, Španělsku a Velké Británii.

Stanice TCM (Turner Classic Movies) čerpá z rozsáhlé filmotéky snímků z let dvacátých až devadesátých, které představuje z pohledu současnosti, stylem potvrzujícím jejich místo v historii a jejich význam pro životy lidí dnes. Na TCM ožívá stříbrné plátno prostřednictvím exkluzivních podrobných rozhovorů s celebritami, měsíčníků věnovaných hvězdám, speciálů i původních záznamů kamerových zkoušek. Moderované pořady se současnými filmovými tvůrci a experty dále doplňují originální styl TCM, stanice nabité filmovou klasikou. Je dostupná po kabelu, přes satelit a digitálním pozemním vysíláním po Evropě, Africe a Středním Východě v šesti regionálních verzích a devíti jazycích - anglicky, dánsky, holandsky, francouzsky, řecky, hebrejsky, polsky, španělsky a švédsky.

Stanice Cartoon Network nepřetržitě vysílá výhradně animované filmy. Je dostupná ve 20 jazycích prostřednictvím 21 samostatných okruhů ve 145 zemích a celosvětově 170 milionech domácností. Cartoon Network provozuje společnost Turner Broadcasting System, Inc., jež je součástí koncernu Time Warner.

Cartoon Network, Boomerang, TCM a CNN International přináší společnost Turner Broadcasting System (TBS) Europe Ltd. a vysílají na DStv. Turner Broadcasting System (TBS) Europe Ltd. vysílá Cartoon Network, Boomerang, TCM a CNN International do více než 50 zemí v Evropě, Africe a na Středním Východě.


Natalie Pritchard, PR Manager - Pan & CEE, Turner Entertainment Networks International Limited
Martin Kocourek, Marketing & PR Manager, Zone Vision Czech s.r.o.


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/1394/boomerang-v-ceske-republice-a-na-slovensku-startuje-na-upc-direct/