Televize Nova spouští web pro dívky Krásná.cz
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 14.01.2011
Nový lifestylový web pro dívky právě spouští televize Nova a rozšiřuje tak své fungující internetové projekty, kterými jsou zpravodajský server tn.cz, zábavní videoportál nova.cz, ženský magazín doma.cz a nově spuštěný videoportál voyo.cz. Interaktivní internetový magazín Krásná.cz nabízí nejen zajímavé články a videa, ale také rady a názory, jimiž přispívají k aktuálním tématům samotné návštěvnice stránek.


O všem, co mladé holky zajímá, píše nový webový magazín Krásná.cz. Interaktivní internetový magazín radí dívkám nejenom jak být krásná navenek, ale i jak se krásná cítit. Pomáhá dívkám orientovat se ve světě módy, ale radí i se vztahy a problémy.

Ředitel sekce internetu a ostatních interaktivních služeb TV Nova Pavel Krbec k tomu říká: „Spuštění tohoto webu logicky doplňuje již běžící a velmi úspěšný projekt doma.cz. Primární cílovou skupinou webu Krásná.cz jsou mladé dívky od 14 do 17 let.“

Web Krásná.cz nechce jen poučovat. Chce být webem, na který se budou čtenářky rády vracet a číst ho každý den. Kromě redakce se na něm podílejí i „obyčejné“ holky, které řeší stejné problémy, zajímají je stejné věci a mluví stejným jazykem jako jejich čtenářky. V rubrice Blogy najdou čtenářky pelmel článků o tom, co je doopravdy zajímá. Je pro ně připravena i psychologická poradna a brzy se rozjedou další rubriky. Každá dívka má navíc možnost stát se autorkou, blogerkou na webu krásná.cz. Stačí jen zajímavé nápady, autorský rukopis a aktivní blog na www.blog.cz.

Nový magazín krásná.cz dále rozšiřuje rodinu internetových projektů televize Nova a doplňuje už existující weby www.nova.cz, www.tn.cz, www.doma.cz či nově spuštěný videoportál www.voyo.cz.


Michaela Fričová, Tisková mluvčí TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/14379/televize-nova-spousti-web-pro-divky-krasna-cz/