Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 01:52:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Digitální satelitní televize UPC Direct nabízí nový filmový kanál CINEMAX

  Autor: PR PRess UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 11.05.2005


Společnost UPC Česká republika, a. s. která pátým rokem úspěšně provozuje digitální satelitní televizi UPC Direct, opět významně rozšířuje její nabídku, tentokrát o prémiový filmový kanál Cinemax. Digitální televize UPC Direct nabízí až 150 TV kanálů v digitální kvalitě, atraktivní nabídku sedmi programů Plus a tři prémiové TV kanály HBO, HBO 2 a Private Gold.


Praha 11.4.2005. Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále jen UPC nebo společnost) oznamuje, že s účinností od 12.května 2005 zařazuje do své prémiové nabídky nový filmový TV kanál Cinemax.

Cinemax se orientuje na náročnější milovníky filmu ve své nabídce přináší snímky z různých zemí s hvězdným hereckým obsazením a zajímavými příběhy, klasické a kultovní filmy a snímky oceněné prestižními světovými cenami. Nový filmový kanál vysílá 18 hodin ve všedních dnech a 24 hodin o víkendech, a to z 90% v českém jazyce. Jeho program není (podobně jako HBO) přerušován reklamou. Cinemax, který pro digitální satelitní televizi UPC Direct zajišťuje společnost HBO (Home Box Office), je strukturován tak, aby doplnil její, již existující nabídku filmových kanálů HBO a HBO2.

„Na české televizní scéně dosud nebyla tak široká nabídka filmů jako tomu je v případě kombinace HBO, HBO2 a Cinemaxu,“ vítá nový filmový kanál v nabídce UPC Direct generální ředitel společnosti Václav Bartoň a dodává: „s ohledem na příznivce filmu jsme stanovili cenu za filmový balíček HBO, HBO 2 a Cinemax tak, aby byla obzvláště výhodná“.

Cinemax nabízí každý večer kombinovaný program se dvěma hlavními filmy ve 20.00 a 22.00 hodin.

Pondělí je věnováno Dámské jízdě - filmům zejména pro ženy, v široké škále námětů i žánrů - od inteligentních provokujících dramat přes komedie po působivé romance a příběhy s tajemstvím.

Úterý přináší Zaostřeno na... profily herců a režisérů a přepisy románových předloh a nabídne vždy dva tematicky propojené snímky.

Bloku Kino svět je vyhrazen středeční večer a budou v něm uváděny filmy z celosvětové produkce, oceněné diváky i kritikou, např. nezávislé a evropské filmy a snímky, které získaly ceny na nejprestižnějších filmových festivalech.

Čtvrteční Filmová klasika je zaměřena na oblíbené evergreeny a nejsledovanější tituly všech dob.
V pátek se vysílá Cinemakult - aktuální současná filmová díla s novými otevřenými tématy, názory a myšlenkami.

Sobotní program tvoří dva celky: blok Sobotní premiéry přináší každý týden ve 20.00 hod. exkluzivní premiéru nových titulů, zatímco od 22.00 hod. v bloku nazvaném Kino X jsou uváděny filmy s erotickými tématy pro diváky, kteří se rádi ponoří do fantazie smyslů. Zóna soumraku pak nabídne nejlepší thrillery, sci-fi, horory a detektivní příběhy pro nedělní večery

Balíček prémiových kanálů HBO, HBO 2 a Cinemax nabízí UPC za cenu 499 Kč měsíčně. V případě, že se předplatitel rozhodne pouze pro Cinemax zaplatí 384 Kč měsíčně. Prémiové kanály lze zakoupit pouze při odběru základní nabídky Rodina. Předplatitelé digitální satelitní televize UPC Direct budou moci v době od od 12.5. 2005 do 6.6. 2005 sledovat Cinemax zdarma. Poté bude jeho vysílání, pro ty klienty, kteří si jej neobjednají, zakódováno.

František Malina, ředitel PR a tiskový mluvčí


O UPC:

UPC Direct je digitální televize UPC šířená přes satelit v České republice, Maďarsku a na Slovensku. UPC Direct zahrnuje okolo 150 vysoce kvalitních digitálních televizních a okolo 100 rozhlasových kanálů, elektronického programového průvodce (EPG) a tzv. dětskou pojistku. K 31. prosinci 2004 registrovala UPC okolo 250 000 zákazníků UPC Direct . UPC je dceřiná společnost UnitedGlobalCom, Inc. (UGC - NASDAQ: UCOMA).

Společnost UPC Česká republika je vůdčí provozovatel kabelové televize, širokopásmového internetu a digitální satelitní televize v České republice. Kabelové sítě společnosti UPC Česká republika, a.s. byly k 31.12.2004 v dosahu 760,000 domácností. Služby UPC využívalo k tomuto datu na 428,000 domácností, z toho 386,000 klientů služby kabelové a satelitní televize a 42,400 klientů některou z nabídek vysokorychlostního internetu chello. UPC Česká republika je dceřinou společností UnitedGlobalCom, Inc. (UGC - NASDAQ: UCOMA)

Společnost UPC přináší vedle programu běžných domácích televizí, a to ve špičkové technické kvalitě, mnoho specializovaných televizních kanálů, které jsou jinak nedostupné. Jde o filmové, česky mluvené, kanály HBO, HBO2 a Hallmark, dokumentární televizní kanály Discovery, Spektrum či Animal Planet, zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World Service, CNBC a TA 3, hudební kanály jako třeba MTV, česky mluvené sportovní kanály Eurosport a Galaxie sport, dětský televizní kanál Fox Kids (opět v češtině) nebo o Private Gold, erotický kanál bez cenzury. Nabízí programy v němčině, angličtině, španělštině, ruštině, francouzštině, ale i třeba v polštině. Společnost UPC zdarma poskytuje ke kabelové televizi i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic.

V září roku 2000 uvedla UPC Česká republika, a. s. na český trh službu UPC Direct. Jde o satelitní vysílání placených programů kabelové televize a řady volných satelitních televizních kanálů v digitální kvalitě. Služba UPC Direct má, a to bez výjimky, dosah po celém území republiky. Proto se také o UPC Direct říká, že je to „kabelová televize bez kabelu“. Signál je šířen ze satelitu Astra a zákazník může sledovat okolo stovky televizních programů, z nichž řada je shodných s nabídkou kabelové televize.Nejoblíbenější a nejpopulárnější službou UPC v Praze a v Brně je v posledních letech vysokorychlostní internet chello - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Paušální cena za službu zahrnuje neomezenou dobu strávenou na síti.

PR Press UPC ČR, a.s., 11.5.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 12   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.05.2005 • Sdělení společnosti UPC Česká republika, a. s. [ 3 ]
10.05.2005 • Více volného fotbalu na satelitu!
04.05.2005 • ASTRA dosiahla 102 milónové celkové pokrytie
03.05.2005 • Dnes začíná vysílat CS Film - aktualizováno [ 29 ]
03.05.2005 • Satelity HOT BIRD™ a EUROBIRD™1 pokrývají 119,4 miliónů domácností v Evropě, na Středním východě a v severní Africe
02.05.2005 • Československé filmy se vracejí na televizní obrazovky prostřednictvím filmového kanálu CS Film [ 3 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Kabelovka UPC 

29.05.2005 20:40 • Peter
Pujde i do kabelovky UPC?nebo nejake inaci do UPC kabelovky?dik Peter
 
 
  Zadaj do google daj si stránky ... 

13.05.2005 22:01 • hajol
Zadaj do google daj si stránky písané česky alebo slovensky a hneď sa dozvieš!
 
 
  co je peer to peer? ... 

13.05.2005 13:24 • anonym
co je peer to peer?
 
 
  Hľadaj Peer to Peer !!!!!!! ... 

12.05.2005 12:33 • CVC++
Hľadaj Peer to Peer !!!!!!!
 
 
  co je DC++ ... 

12.05.2005 12:28 • anonym
co je DC++
 
 
  Vrtule a Twinsen 

12.05.2005 11:34 • Zdeněk
Nepotrebuji ani HBO ani CINEMAX staci mi DC++.
 
 
  ked chces pozerat americke trh ... 

11.05.2005 21:36 • twinsen
ked chces pozerat americke trhaky zapni si hbo... cinemax tu nie je od toho aby kopiroval programovy obsah hbo.
 
 
  Zdeňku!!! 

11.05.2005 19:45 • Vrtule
Sám budeš Béčko, nebo Céčko, nebo spíš Déčko, že slavně kritizuješ něco, co jsi ještě neviděl. Vezmi si dva B-komplexy a jdi si lehnout a zítra se na Cinemaxu podívej na 5 filmů a teprve pak tvrď, že jsou špatné. To, že Ty nějaký film vůbec neznáš ještě není předpoklad, že bude špatný. No... Ale kdybys byl inteligentní, tak to víš!
 
 
  Viděl jsem program Cinemax na ... 

11.05.2005 13:54 • Zdeněk
Viděl jsem program Cinemax na květen a červen , 95% těchto filmů vůbec neznám. Co to jsou za filmy snad nějaká B-čka a C-čka americké prevenience nebo snad nějaká nazávislá produkce kterou neznám. Neví to někdo?
 
 
  150? 

11.05.2005 13:29 • nobody
myslim ze to s tym poctom 150 digitalnych kanalov prehanate nie?
sikovne vyuzity reklamny trik pre neznalych blbcov...ved velka cast z 150 je FTA..cili pre laikov volnych
a prijimatelnych na hocijakom prijumaci v cene za 1990 korun...
 
 
  @slim 

11.05.2005 13:25 • Louis
Kromě tebou uvedené první varianty(ta se mi taky líbí - zadarmo k Plusu), to tak ale přece je. Spočti si to, kdo má rodinu+HBO platí za cinemax 110 Kč.Rodina bez HBO, potom cinemax stojí 384.
 
 
  Myslím, že to s cenou za cinem ... 

11.05.2005 12:53 • Slim
Myslím, že to s cenou za cinemax krutě přepískli a bude tomu odpovídat určitě i zájem o něj. Použitelná varianta se mi zdála, kdo má Rodina Plus + HBO, tak cinemax zdarma, v případě RODINA + HBO nějaký měnší poplatek. Pokud má někdo rodinu bez HBO tak i větší poplatek. Tohle marketingové oddělení UPC nevychytalo a jsem si jist, že budoucnost mi dá zapravdu.
 
 
Celkový počet komentářů: 12 / zobrazují se: 1 ... 12

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist