Pozvánka na Den otevřených dveří ČT v Praze na Kavčích horách
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 16.05.2005

Vážení přátelé České televize, zveme vás, vaše blízké a přátele 22. května 2005 na Den otevřených dveří pro veřejnost. Otevíráme v 9:00, vstup se uzavírá v 16 hodin, návštěvníkům, kteří již čekají na vstup, bude prohlídka umožněna. Do Objektu zpravodajství mohou vstoupit poslední hosté nejpozději v 16 hodin.

Budeme to my - pracovníci České televize - kteří bychom vám měli tento den poskytnout maximální servis a aktivní pomocí přispět ke zdárnému průběhu celé akce.

Prohlídka zákulisí České televize Vám přiblíží mnohé z magie televizní práce. Možná, že až se v jejím závěru ocitnete opět před branami našich studií, budete mít pocit, že jste procházeli činorodým bludištěm. Stejný pocit měl zřejmě každý nový zaměstnanec České televize, když přišel poprvé do práce. Labyrint Kavčích hor i regionálních studií v sobě skrývá technické, tvůrčí i organizační centrum, ze kterého - díky šikovnosti, talentu a znalostem mnoha zdejších odborníků - můžeme vysílat každý den 24 hodin na několika programech do Vašich domovů pestrou zprávu o našem světě. Ať už je to formou aktuálního zpravodajství, uměleckého díla, zábavného či naučného pořadu nebo sportovních přenosů a informací. Naším cílem a naší ctižádostí je, abychom Vám ji zprostředkovali zajímavě, zábavně a na vysoké úrovni. Způsob, kterým to děláme, bývá pro diváky zahalen tajemstvím. My se dnes s Vámi rádi podělíme alespoň o jeho malou část.

Na návštěvníky, kteří dorazí v určitém pořadí čeká malá pozornost. Každý návštěvník při příchodu obdrží speciální výtisk časopisu Info a pohlednici s motivy večerníčků, kterou si bude moci potisknout speciálním večerníčkovským razítkem. Každý dětský návštěvník dostane na přivítanou malou sladkost a při odchodu balónek s obrázkem Večerníčka v autíčku. Pro děti jsou připraveny dětské atrakce jako např. nafukovací skákací hrad atd.

Když budou děti hodné a podaří-li se jim zahlédnout Večerníčka, mohou se s ním na památku nechat vyfotografovat. Stejně tak s oblíbeným žlutým Kuřetem z pořadu Pomozte dětem.

Na trase čekají na návštěvníky oblíbené tváře z televizní obrazovky, které jim rádi podepíší fotografie na památku.


Lucie Slezáková, projektový manažer ČT


Redakce satCentrum doporučuje návštěvu jak hlavní (výškové) budovy na Kavčích horách, tak i v zadní části areálu umístěnou budovu zpravodajství. Zde si budete moci prohlédnout virtuální zpravodajské studio ČT i nový news room programu ČT24!

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/1446/pozvanka-na-den-otevrenych-dveri-ct-v-praze-na-kavcich-horach/