Společnost UPC Česká republika, a. s. zařazuje do vysílání digitální satelitní televize UPC Direct zpravodajský TV kanál ČT 24
Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 19.05.2005
Praha 18. května 2005. Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) oznamuje, že s okamžitou účinností zahájila zkušební vysílání nového zpravodajského TV kanálu ČT 24 ve své digitální satelitní televizi UPC Direct. Činí tak na základě dohody s vedením České televize. Podle této dohody odstartovalo zkušební vysílání ČT 24 v základní programové nabídce Rodina. Cena za nabídku se nemění. Vysílání ČT 24 není kódované.

"Jsem rád, že jsme mohli vyjít očekávání našich diváků tak rychle vstříc", vítá zatím zkušební start ČT 24 ve vysílání digitální satelitní televize UPC Direct generální ředitel společnosti Václav Bartoň. "Díky svému zařazení na UPC Direct se program ČT 24 stává okamžitě a beze zbytku dostupný na celém území ČR. Nabídka naší digitální televize se naopak obohacuje o dosud chybějící domácí zpravodajský kanál, který si za několik týdnů svého vysílání již dokázal vybudovat skvělou pověst. Existence ČT 24 posouvá naši mediální scénu o výrazný krok kupředu. Přeji ČT 24 hodně úspěchů a našim divákům pak hodně spokojenosti s jejím programem," dodává Václav Bartoň.

Zpravodajský TV kanál ČT 24 vysílá kromě digitální televize UPC Direct již ve všech hlavních sítích kabelové televize UPC. Nejdříve byl spuštěn v kabelových sítích UPC v Praze, Brně, Liberci a v Ostravě. V dalších sítích bude nasazován postupně. V rámci kabelových sítí byl TV kanál ČT 24 zařazen do nabídky Klasik. Ani v tomto případě se cena za nabídku neměnila. UPC učiní vše pro to, aby zkušební vysílání přešlo plynule v řádné, a to bez jakéhohokoliv přerušení.

František Malina, ředitel PR a tiskový mluvčí, 18.5.2005

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/1449/spolecnost-upc-ceska-republika-a-s-zarazuje-do-vysilani-digitalni-satelitni-televize-upc-direct-zpravodajsky-tv-kanal-ct-24/