Technický problém u černých boxů UPC Direct odstraněn
Autor: UPC ČR, redakce , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 31.05.2005
Jak někteří abonenti UPC Direct zjistili, objevila se v posledních dnech při nahrávání update settingu u pronajatých receiverů Philips DSX 6010s (černý, nejstarší model) závada, která končila předčasně režim automatického vyhledávání kanálů. Přičemž receiver zamrzal kolem 80. předvolby a někteří abonenti pak dokonce přišli o zobrazení některých předvolených programů (Spektrum, HBO).

UPC ČR dnes oznámila, že tato závada byla včera ve 23:00 hod. odstraněna a byla spušťěna nová verze softwaru 5:31. Zda ji máte i na svém přijímači si můžete snadno zkontrolovat - současným stlačením tlačítek "šipka doleva" a "šipka doprava" na čelním panelu ve stand by stavu (vypnutém receiveru).

Pokud ne, je nutno provést reset přijímače, a to odpojením a znovu připojením síťového kabelu a následně počkat cca 5 min. na nastavení správného času. Po nastavení času je nutno provést manuální naladění kanálů dle uživatelské příručky (stručně řečeno nechat proběhnout funkci Najděte satelit - Najděte kanály)

V případě dalších dotazů se obraťte na Klientské centrum UPC, tel: 241 00 51 00 nebo 844 111 112.

Pokud si sami s nastavením nebudete vědět rady, nebo v případě dalších problémů - se můžete obrátit i na nejbližšího autorizovaného prodejce či montážní firmu UPC Direct. (Jejich seznam vč. telefonického kontaktu najdete zde na webu v sekci Firmy).

Děkujeme za pochopení.


Zdroj: UPC ČR, a.s., 31.5.2005

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/1468/technicky-problem-u-cernych-boxu-upc-direct-odstranen/