Chat s freeSAT - Jiří Kraval, ředitel UPC DTH pro ČR a SR
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.cz Přidané: 02.11.2011
Na webu satCentrum už proběhlo 17. chatů on line, kdy jsme si zvali do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které odpovídaly na dotazy čtenářů. Tento v pořadí 18. ale byl trochu vyjímečný. Tentokráte na vaše dotazy, které jste psali do formuláře pod tímto článkem, odpovídal ředitel satelitní DTH platformy, která je sice podle názvu jen dva měsíc stará, ale jinak působí na našem trhu stejně dlouho, jako tu je web satCentrum, to je 11 let.


Byli jsme s touto placenou televizí nepřetržitě od samého počátku, o čemž svědčí na devět set hlavních článků a 350 bleskovek, kde jsme ji zmiňovali, jednatřicet dílů odpovědí na vaše dotazy od tiskového mluvčího dr. Františka Maliny, velká anketa k programové nabídce digitálního satelitního paketu, recenze dotovaných set top boxů a řada dalších a dalších informací.


Ano, určitě už víte - jedná se o placenou direct to home satelitní službu UPC Direct! V tomto chatu jste měli poprvé možnost klást dotazy řediteli UPC DTH S.à.r.l. pro Českou a Slovenskou republiku - panu Jiřímu Kravalovi. Jeho odpovědi si dnes můžete přečíst!


Vedení společnosti UPC DTH S.à.r.l., která je poskytovatelem satelitních televizních služeb v Maďarsku, České republice, na Slovensku a v Rumunsku, sídlí v evropském hlavním městě satelitních služeb - Lucemburku. Proto jsme tentokráte museli na odpovědi čekat trochu déle.


Tato DTH služba má dnes víc než 500 000 zákazníků, a nabízí svým zákazníkům více programů, lepší obsah a vynikající kvalitu signálu a také pořady v HD rozlišení. Před měsícem došlo k rebrandingu této služby, cílem změny názvu na freeSAT a loga freeSAT by upc direct je snadnější odlišení produktů UPC DTH od ostatních poskytovatelů satelitní televize a zdůraznění nového a flexibilního produktového řešení.

Nový produkt freeSAT nám přináší více možností a širší nabídku kanálů, u některých balíčků zákazník neplatí instalaci zařízení, pronájem set-top boxu a především je mu zdarma poskytnuta přístupová karta. Nově v případě produktu freeSAT karta za ni klienti nemusí platit měsíční poplatky. Jedinými náklady tak zůstávají aktivační poplatek, který je hrazen jednorázově, a roční administrativní poplatek.

Ale o tom všem jsme již psali, nyní je už čas na odpovědi na vaše dotazy. Za které vám děkujeme!



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


Redakce satCentrum, 2. 11. 2011, 0:01 hod.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/15621/chat-s-freesat-jiri-kraval-reditel-upc-dth-pro-cr-a-sr/