Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 21:02:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES má nové vedení marketingu

  Autor: PR Press SES ASTRA/PRAM , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 16.11.2011



Do funkce ředitelky pro marketing v regionu CEE byla ve společnosti SES jmenována Barbara Uzunowa-Drymer. Niclas Friese-Greene se stal Senior viceprezidentem pro marketing a firemní komunikaci společnosti SES.


Barbara Uzunowa-Drymer převzala pozici ředitelky marketingu společnosti SES pro region střední a východní Evropy. Barbara se v této funkci bude zodpovídat přímo Martinu O. Kubackému, viceprezidentovi a generálnímu řediteli společnosti Astra CEE.

Barbara Uzunowa-Drymer je specialistkou na firemní komunikaci a marketing s obsáhlými manažerskými zkušenostmi v oblasti telekomunikací a to zejména v IT oblasti. Od ledna 2011 zastávala pozici marketingové ředitelky společnosti Asbis v Polsku. Předchozích 7 let byla ve společnosti Symantec odpovědná za marketing značek Norton a PC Tools ve východní Evropě.

Barbara Uzunowa-Drymer působí v oblasti IT od roku 1997. Vystudovala na Lodžské univerzitě a Skarbek University ve Varšavě, kde získala titul MBA v oblasti mezinárodního marketingu.

„Jsem ráda, že budu mít příležitost pracovat pro SES, a to zejména v tak důležitý okamžik, kdy společnost prochází zásadními změnami ve své struktuře. Zavedení globální značky SES vyžaduje velké úsilí a odpovídající komunikační aktivity. Je to pro mě opravdová výzva,“ řekla Uzunowa-Drymer.

Další změna se uskutečnila též v lucemburském sídle společnosti SES, kde byl jmenován Niclas Friese-Greene Senior viceprezidentem pro marketing a firemní komunikaci společnosti. Niclas bude mít na starosti celosvětové marketingové aktivity SES, a to jak propagaci značky, tak B2B komunikaci. Tým SES obohatí Niclas svými bezmála 20 léty zkušeností z oblasti produktového managementu, marketingu a prodeje, které nabyl většinou v technologických společnostech.

V září 2011, na jednom z nejvýznamnějších veletrhů v oboru, amsterdamském IBC, představila společnost SES novou identitu a logo značky. Jméno a logo SES budou důsledně používány na všech trzích a pro všechny služby tak, aby se sjednotilo vystupování společnosti SES vůči klientům na stávajících i na nově vznikajících trzích. Tento krok dále upevňuje pozici společnosti jako vedoucího satelitního operátora. Přestože SES vstupuje do nového období, nezapomíná na své úspěchy. Značka ASTRA se tak bude dále rozvíjet, vzhledem ke svému renomé u klientů DTH (direct-to-home) služeb.


O skupině SES

Skupina SES je předním světovým provozovatelem satelitů; v současnosti provozuje 49 geostacionárních družic. Společnost zajišťuje satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele obsahu Internetu (ICP) a poskytovatele služeb Internetu (ISP), provozovatele mobilních a pevných sítí a pro soukromé i státní organizace na celém světě. SES je synonymem pro dlouhodobé obchodní partnerské vztahy, vysokou kvalitu služeb a špičkové vysílání. Kulturně různorodé regionální týmy SES působí po celém světě. Úzce spolupracují se zákazníky a uspokojují jejich specifické potřeby týkající se satelitních pásem a dalších služeb. Skupina SES (kód na burzách Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) vlastní podíly ve společnostech Ciel (Kanada) a QuetzSat (Mexiko) a dále strategický podíl v nově vzniklé firmě O3b Networks, která se zaměřuje na satelitní infrastrukturu. Další informace lze nalézt na: www.ses.com


Marek Němec, Pram Consulting


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.11.2011 • Vánoční nadílka s ARD: 50 hodin vysílání v HDTV [ 4 ]
28.10.2011 • TLC International splnil letošní cíl 100 milionů domácností a rozšíří se do Dánska, Finska a Portugalska
13.09.2011 • Solaris Mobile s mobilní satelitní nabídkou EUR Radio
13.09.2011 • SES na veletrhu IBC představila novou identitu značky a nové logo
02.08.2011 • Sony Pictures Television jmenovala Johna Rossitera generálním ředitelem vysílání pro střední Evropu
21.04.2011 • Fotograf a spolupracovník National Geographic Tim Hetherington zabit v Libyi

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist