Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 08:38:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Žijte se zájmem v prosinci na National Geographic Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 28.11.2011


V prosinci na National Geographic Channel sledujte technologické objevy, které umožnily vznik světově proslulých staveb, mimo jiné stadionů, lodí, dolů, letounů, věží, katedrál, vlaků či pevností a dovolily každému z těchto gigantů být Velký, větší, největší. Pokud nemáte tušení, co se událo 7. prosince 1941 krátce před rozbřeskem, potom si nenechte ujít Vteřiny před katastrofou 4: Pearl Harbor.

Seriál Vězněm v cizině přináší dramatické rekonstrukce příběhů západních cestovatelů, kteří najednou neočekávaně bojují o přežití v zajetí v některém z nejnebezpečnějších regionů světa. Další strhující dokumenty můžete vidět z Nedělních speciálů jako jsou Sledování Hitlerových generálů, Invaze mimozemšťanů, Pohled zevnitř: Drobní kazatelé a nebo Templáři: Poslední pokus o zvrat.




Velký, větší, největší 3

Třetí řada seriálu nabízí opět skvělou počítačovou animaci a spoustu technických zajímavostí. Poznejte technologické objevy, které umožnily vznik světově proslulých staveb, mimo jiné stadionů, lodí, dolů, letounů, věží, katedrál, vlaků či pevností a dovolily každému z těchto gigantů být Velký, větší, největší.

1. díl – Panamský průplav, úterý 13. prosince ve 22:00 hodin
2. díl – Ledoborec, úterý 20. prosince ve 22.00 hodin
3. díl – Metro, úterý 27. prosince ve 22:00 hodin




Vteřiny před katastrofou 4: Pearl Harbor

Je 7. prosinec 1941 krátce před rozbřeskem. Americké letectvo na havajském ostrově Oahu spí. Letadla jsou zaparkovaná křídlo vedle křídla, protiletadlové zbraně nikdo neobsluhuje a munice je dobře uzamčena ve skladech v souladu s předpisy pro mírové období. Přístav nehlídá žádná síť torpéd. Jelikož je neděle, vydává se mnoho důstojníků a členů posádek na pláž.

Středa 7. prosince ve 22:00 hodin



Vězněm v cizině 6

Seriál Vězněm v cizině přináší dramatické rekonstrukce příběhů západních cestovatelů, kteří najednou neočekávaně bojují o přežití v zajetí v některém z nejnebezpečnějších regionů světa. Ať již pašovali drogy nebo byli jednoduše uneseni, toto je jejich skutečný a pravdivý příběh.

1. díl – Opravdový mafián, pondělí 5. prosince ve 23:00 hodin
2. díl – Obchod s whisky v Saúdské Arábii, 12. prosince ve 23:00 hodin
3. díl – Vězněm lásky, pondělí 19. prosince ve 23:00 hodin
4. díl – Mexický stroj na peníze, pondělí 26. prosince ve 23:00 hodin




Nedělní speciály

Sledování Hitlerových generálů

V libyjské poušti i na Krétě se dva týmy snaží prošetřit smělé válečné mise spojenců, kteří chtěli zajmout a zabít nacistické generály Erwina Rommela a Heinricha Kreipeho. Tento dokument nám přiblíží exotická místa těchto tajných válečných operací. S pomocí působivé počítačové grafiky se nám podaří zrekonstruovat odvážné plány spojenců i osudnou situaci v Rommelově velícím středisku. S odzbrojující upřímností hovoří očití svědci o dávných událostech, zatímco napínavé rekonstrukce zprostředkují opravdové drama těchto nebezpečných misí. Toto jsou příběhy Spojenců, kteří měli za úkol zničit skutečné „hanebné pancharty“.

Neděle 4. prosince ve 22:00 hodin



Invaze mimozemšťanů

Ve sci-fi thrilleru Válka světů bojují pozemšťané o své přežití proti mimozemských vetřelcům. Ale dokázali bychom čelit útoku vyspělejší vesmírné armády? A je takový útok pouhou fantazií nebo je založen na vědeckých poznatcích? Několik amerických odborníků se pokusí přijít na to, jaký vliv by na lidstvo měl kontakt s vyspělou vesmírnou civilizací. Co si o skutečné invazi mimozemšťanů myslí astrofyzici, vývojáři zbraní, vojenští stratégové, biologové a antropologové? A jak by se lidstvo mělo bránit?

Neděle 11. prosince ve 22.00 hodin


Pohled zevnitř: Drobní kazatelé

Poznejte výjimečné děti, které se ve jménu Ježíše vydávají bojovat proti hříšníkům. V Mississippi žije čtyřletý Kanon Tipton. Ještě neumí číst ani psát, ale jeho působení při bohoslužbách z něj dělá nejmladšího kazatele na světě. Matheus Moraes z Ria káže už od svých šesti let. Nyní ve svých 12 letech cestuje po celé Brazílii a obrací na víru zloděje, dealery drog i příslušníky různých gangů. Terry Durham z Floridy je nejspíš prvním vysvěcením ministrantem. Mnozí věří, že dokáže léčit i jen pouhým dotykem. Jsou tyto děti schopné vést duchovní válku proti zlu? Nebo je jejich působení jen výsledkem fanatismu jejich rodičů a kongregací, které zoufale touží po zázraku?

Neděle 18. prosince ve 22:00 hodin



Templáři: Poslední pokus o zvrat

Před více než 800 lety se udála bitva u Jákobova brodu, málo známý okamžik v dějinách řádu templářských rytířů. Dr. Ronnie Ellenblum a jeho tým prvotřídních archeologů nyní odhaluje tajemství tohoto smrtícího útoku, v němž zemřelo více než 700 rytířů a který byl nejspíš posledním zvratem v historii křížových tažení. Pokusí se složit jednotlivé útržky dohromady a vypracovat časové rozvržení této šestidenní bitvy v srdci Svaté země. Objeví artefakty, ostatky zvířat a pravděpodobně i válečníků, kteří bojovali a zemřeli na tomto středověkém bojišti.

Neděle 25. prosince ve 22:00 hodin



Placený dokumentární a přírodovědný kanál National Geographic Channel vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Skylink, CS Link, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23.5 stupňů východně, a National Geographic Channel HD na satelitu Astra 3B na pozici 23.5 stupňů východně a na satelitu Atlantic Bird 1 TXP, pozice 12,5 stupňů západně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz.


Úplné měsíční programové přehledy a tipy National Geographic Channel i kanálu v HD rozlišení (National Geographic Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.

Najdete nás také na Facebooku!


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 28. 11. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.11.2011 • Objevujte v prosinci přírodu na Nat Geo Wild
27.11.2011 • Fotbal na NOVA Sport v prosinci 2011
26.11.2011 • Hokej na NOVA Sport v prosinci 2011
25.11.2011 • Nat Geo Wild se dnes ponoří do vod plných žraloků a prověří mýty o těchto hrozivých dravcích
25.11.2011 • Nenechte si ujít v prosinci na Travel Channel
24.11.2011 • Prosincové programové tipy HBO a HBO HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist