Filmbox Extra se změní na Filmbox Plus
Autor: PR Press SPI , e-mail: info@spiintl.com Přidané: 28.11.2011

Společnost SPI International, přední poskytovatel obsahu na evropském trhu, dnes potvrdila, že v noci ze dne 15. na 16. prosince 2011 změní jméno TV kanálu Filmbox Extra vysílaného v České republice a na Slovensku na Filmbox Plus.



Společnost SPI International, distributor programů Filmbox, rozhodla o posunu ve své programové strategii a přistoupila ke změně názvu kanálu Filmbox Extra na Filmbox Plus za účelem sjednocení programové nabídky Filmboxu ve střední a východní Evropě.

Společnost SPI International je předním poskytovatelem filmového a televizního obsahu a její činnost zasahuje do oblastí kinodistribuce, distribuce DVD a VOD a rovněž produkce a distribuce placených TV kanálů ve střední Evropě. Ve velmi rozmanitém portfoliu SPI International najdeme více než 2000 snímků a televizních seriálů. Za svůj úspěch vděčí společnost silnému spojení s tak uznávanými partnery z oblasti filmového a televizního průmyslu jako jsou Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, Beta Film a Fremantle Media.

SPI International nabízí širokou škálu filmových a tematických TV kanálů: FilmBox, Filmbox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family, FilmBox HD, Erox HD, Docubox HD, Fashionbox HD a Fightbox HD.


Lukasz Bulka, Marketing & PR Director
Adrian Gumulák, Sales & Marketing Manager CEE


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/15948/filmbox-extra-se-zmeni-na-filmbox-plus/