Společnost CET 21 spol. s r.o. podala návrh na zápis fúze se svými dceřinými společnostmi do obchodního rejstříku
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 29.11.2011
Společnost CET 21 dnes podala u Městského soudu v Praze návrh na zápis fúze společností CET 21, Mediafax, Jyxo a BLOG Internet. Společnosti Mediafax, Jyxo a BLOG Internet by měly zaniknout fúzí sloučením s mateřskou společností CET 21 k 31. prosinci 2011. Tímto krokem bude završen probíhající proces prohlubování spolupráce uvedených společností a dojde k celkovému zefektivnění činnosti v rámci CET 21.


Integrované společnosti budou zároveň pokračovat v budování vlastní pozice a značky na trhu v České republice. Lepší propojení stávajících produktů by mělo vyústit v jejich vyšší atraktivitu pro uživatele a inzerenty.

Tisková agentura Mediafax, která denně vyprodukuje více než 400 zpráv napříč všemi oblastmi zpravodajství, již delší dobu významně posiluje zpravodajský tým TV Nova a vytváří s ním jedno z největších news center v České republice. V rámci integrace bude dále rozvíjet vlastní značku a pozici a osloví nový segment klientů, kteří zatím agenturního zpravodajství nevyužívali.

Součástí zefektivnění činnosti bude i hledání možností, jak provázat nabídku stávajících služeb s jinými produkty v rámci portfolia. Plánuje se také rozšíření palety nabízených služeb o audio a video zpravodajství, 3D grafiku. Fúzí se z této agentury stává jedna z nejsilnějších značek a služeb v portfoliu CET 21.

Vzhledem k úspěšné akvizici firem Jyxo a BLOG Internet bude CET 21 tyto značky dále rozvíjet. Služba Blog.cz se stala důležitým členem internetového portfolia skupiny Nova a právě těsnější propojení s dalšími internetovými službami CET 21 je jedním z předpokladů dalšího růstu CET 21 v tomto segmentu.


Marie Fianová, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/15955/spolecnost-cet-21-spol-s-r-o-podala-navrh-na-zapis-fuze-se-svymi-dcerinymi-spolecnostmi-do-obchodniho-rejstriku/