Topfun rozšiřuje dostupnost svých služeb na satelitním přijímači Humax
Autor: PR Press Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 03.12.2011


Společnost Topfun Media a.s. ve spolupráci se satelitní službou Skylink rozšiřuje dostupnost svých služeb na další technologii – hybridním satelitním přijímači HUMAX.


Zhruba půl roku po spuštění služeb Topfun – největší on-line videopůjčovny v České republice a Slovenské republice - na platformě Samsung Smart TV se od začátku prosince zpřístupní služby Topfun také v hybridních satelitních přijímačích Humax. Jedná se konkrétně o model HUMAX IRHD-5100S. Služba Topfun je přístupná s kartou Skylink při připojení přijímače k vysokorychlostnímu internetu. Tímto krokem získá více jak 1,5 milionů zákazníků Skylink možnost přístupu k videotéce Topfun.

Topfun v současné době významně rozšiřuje nabídku filmů. 1. 12. 2011 nasazuje obsah společnosti SPI International, kdy se nabídka filmů Topfun rozšíří o stovky titulů. Během několika týdnů také přibude obsah dalších dvou majors filmových studií. Na začátek roku 2012 je naplánován start nových služeb Topfun.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 7 IPTV partnery, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 40 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures a Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a nyní nově i na službě Smart TV společnosti Samsung. Jako první služba VOD v ČR a SK nabídla svým zákazníkům již v roce 2010 3D obsah.


O společnosti Skylink

Skylink je nejstarší a největší satelitní televizní platforma v České a Slovenské republice. Je součástí mediální skupiny M7 Group, která na českém a slovenském trhu poskytuje služby satelitní televize více než 2 miliónům zákazníků.


O společnosti Humax

Humax je leaderem ve vývoji a výrobě SetTopBoxů na všech technologických platformách - IP, DVBT, DVBS, DVBC. Humax je celosvětově působící společnost.


Radek Přikryl, Sales Director, Topfun Media a.s.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/15989/topfun-rozsiruje-dostupnost-svych-sluzeb-na-satelitnim-prijimaci-humax/