PF 2012
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 31.12.2011


Rok uběhl jako voda a máme tu poslední den roku 2011.




Děkujeme vám všem, kteří jste se podíleli na tvorbě obsahu či zabezpečení chodu našich serverů, ať už příspěvky, zkušenostmi, radou v diskuzích či kritikou - ano i ta nám pomáhá ke zlepšení našich - vašich - stránek. Určitě jste si všimli, že jsme v říjnu a listopadu (i na základě vašich připomínek a názorů) přepracovali náš web, pod který bylo začleněno dosud samostatné tvCentrum, změnou prošly sekce - záložky TV info, Frekvence a TV program, a satCentrum je i na třech sociálních sítích.

Děkujeme také všem inzerentům i dalším spolupracujícím subjektům, broadcasterům, providerům či periodikám, bez nichž by se nám nedařilo uskutečnit všechny realizované záměry, včetně chatu s odborníky anebo přípravu týdenních a měsíčních programových přehledů.


Do nastávajícího roku 2012, který už klepe na dveře, kromě obvyklých přání připojujeme ještě jedno - a to hodně zajímavých a pro nás dostupných televizních a rozhlasových stanic na satelitním orbitu! A abych jich bylo co nejvíce v HD rozlišení :-)



Ať je pro vás všechny nový rok 2012 lepší, jak ten odcházející a ať se často potkáváme na našem – vašem satelitním webu!


Váš team satCentrum, 31. 12. 2011

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16155/pf-2012/