Žijte zdravěji s lednovými pořady Fine Living Network
Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 06.01.2012

Koho trápí kila navíc po vánočních svátcích nebo bolavá záda, neměl by si nechat ujít lednové pořady zdravého životního stylu podle televize Fine Living Network. Už v pondělí 9. ledna mohou diváci zhlédnout úvodní epizody dvou premiérových cyklů, které jim pomůžou k tomu, aby se cítili lépe.


Pořad Pilates krok za krokem je ideálním začátkem každého dne vždy deset minut před sedmou hodinou ráno. Tělu prospěšný a zároveň chutný jídelníček představí Zdraví na talíři, které vysílá FLN denně vždy v poledne a také v půl šesté večer. Placenou kabelovou a satelitní televizi Fine Living Network (FLN) zastupuje v ČR a SR společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

Leden patří v televizi Fine Living Network zdravému životnímu stylu. V pořadu Pilates krok za krokem se dozvíte, jak změnit nejen své tělo, ale také celý život. Karon Karterová, profesionální cvičitelka fitness a autorka publikací o zdraví, představí snadný program cvičení pilates, který opravdu funguje. Karon divákům ukáže, jak procvičit celé tělo i jak k posílení tělesné kondice využít techniky dýchání. Naučí vás, jak být v dobré tělesné i duševní kondici. Cviky se zaměřují na často přehlížené svalové skupiny: břicho, záda a boky. Karen dále představí pilates pro středně pokročilé, které pomůže vytvarovat svaly, a získat tak dokonalé tělo. Pilates krok za krokem vysílá FLN každý den ráno v 6.50 hod.

Máte už dost zlozvyků a nezdravého jídla s nulovou výživnou hodnotou? Chcete jíst zdravěji, cítit se lépe a žít život, který vás naplňuje? Pak si nenechte ujít seriál Zdraví na talíři a vyzkoušejte recepty a rady, který si pro vás připravila Andrea Beamanová. Andrea při vaření využívá pouze přírodní potraviny a je také poradkyní pro přírodní výživu a celostní medicínu s akreditací od Americké asociace přírodních léčitelů.

V prvním dílu se Andrea setkává se dvěma krásnými dívkami, které trápí nepříjemný problém – alergie na lepek. Kamarádky a spolupracovnice Tara a Carla se naučí, jak připravit skvělá bezlepková jídla. Poté nám Andrea ukáže, jak uvařit opravdu chutné jídlo pro děti všeho věku. Těhotné sestry Denise a Lizbeth pak Andrea naučí, jak připravit skutečně výživné jídlo, které je vhodné nejen pro ně, ale také pro jejich dosud nenarozené děti.

V dalším dílu se dlouholeté kamarádky Jayna a Marla společně pokusí zhubnout o 7 až 9 kilo. Andrea jim ukáže, že je možné jíst chutně a zároveň se zbavovat nadbytečných kil. Sledujte Zdraví na talíři každý den ve 12.00 hod. a 17.30 hod na FLN.



O stanici Fine Living Network (FLN)

Kabelová a satelitní televize pro ženy Fine Living Network odpoví na všechny dotazy ohledně domova a bydlení. Špičkoví kuchaři ukáží poslední trendy z moderní kuchyně. Obsahová nabídka pokrývá i pořady o cestování a nakupování a zdravém životním stylu. Lifestyle televizi FLN lze sledovat přes české kabelové a satelitní operátory (např. UPC, O2, SmartComp, Self Servis, NejTV, CentroNet, RioMedia).


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16192/zijte-zdraveji-s-lednovymi-porady-fine-living-network/