Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 15:01:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Eviso Czech Republic přebírá marketingové aktivity za CS Link a Skylink

  Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 16.01.2012


Dne 30. 9. 2011 získala v Luxembourgu situovaná společnost M77 Group – dceřiná společnost M7 Group – Skylink, největšího DTH operátora v České republice a na Slovensku. Akvizice značky Skylink následuje po akvizici značky CS Link, která proběhla v únoru 2011 (převod 100% obchodního podílu v Media Vision ze společnosti SP D CORPORATION B.V. na společnost M77 Group S.A.). Tímto krokem došlo k začlenění dosud konkurenčních provozovatelů obou platforem - společností TradeTec, a.s. a Media Vision s.r.o. pod lucemburskou M77 Group S.A.


Od podzimu 2011 pak začíná postupná integrace obou providerů, dochází ke změnám funkčních míst ve vedení a také ke vzniku nové agentury Eviso Czech Republic, s.r.o. (zapsané v Obchodním rejstříku 30. 12. 2011), která od 1. 1. 2012 přebírá marketingové aktivity za CS Link i Skylink. Společnost má kancelář na adrese CS Linku ve Futurama Business Parku na Sokolovské 651/136a v Praze 8. V této nové agentuře např. působí na pozici marketing manageru Lucie Gleichová, kterou známe z tiskových informací CS Linku, v Media Vision s.r.o. působila též na pozici marketing manageru.


Jak už bylo dříve zveřejněno, Jaromír Glisník již dnes nezastává místo výkonného ředitele společnosti TradeTec, stejně jako Daniel Klička již není ředitelem společnosti Media Vision, tyto funkce jsou již z důvodu legislativy u dceřinných společností zrušené. Jaromír Glisník je členem představenstva TradeTec, a.s. a má v rámci obou platforem na starost integraci a rozvoj, Daniel Klička dostal v obou službách na starost obchod a marketing.

A jaká bude budoucnost obou značek? Podle společného vyjádření Jaromíra Glisníka a Daniela Kličky na říjnovém setkání prodejců bude CS Link svou flexibilní cenovou politikou mířit spíše na cenově citlivé zákazníky, nebude přidávat programy v HD nabídce a měl by nabízet model spíše ročních karet, pro konzervativní diváky bez zájmu o placenou nabídku chce zachovat do nejbližší budoucnosti karty CryptoWorks.

Naopak Skylink bude i nadále leaderem v nabídce programů ve vysokém rozlišení (HDTV), bude oslovovat náročnější diváky a nachystá systém přechodu zájemců o HD programy, kteří mají přístupové karty CS Link či diGITALlink, na karty Skylink. Nové programy bude přidávat jen ve standardu MPEG-4, a to i pro programy ve standardním rozlišení (SD), důraz však bude klást především na kvalitní lokalizované HDTV. Bude pokračovat ve výměně karet CryptoWorks za karty Irdeto (Irdeto a ICE), ovšem dobrovolné, motivující, nikoliv nucené. Už v současnosti převažují u placené nabídky karty Irdeto (a ICE, což jsou karty Irdeto, které abonentům fungují v jejich starších přijímačích CryptoWorks).


Za čtrnáct dní, o servisní noci z 31. 1. 2012 na 1. 2. 2012 připravují společnosti Towercom/TradeTec a Media Vision větší změny parametrů satelitního vysílání programů v nabídce platforem Skylink a CS Link, o které jsme již informovali a určitě ještě budeme psát. Pokud máte dotazy k přelaďování, ale i k budoucímu směrování obou platforem, připravte si otázky. Do chatu on line na 31. 1. 2012 v 13 - 15 h., tedy předvečer změn, jsme pozvali ing. Jaromíra Glisníka. A pokud to bude možné, seznámí nás i s některými chystanými programovými novinkami, na které už diváci, abonenti Skylinku netrpělivě čekají. Otázky do chatu on line budete moci psát do formuláře od příštího pondělí, 23. 1. 2012.


Redakce satCentrum, 16. 1. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.01.2012 • Organizační změny satelitních platforem CS Link a Skylink
09.01.2012 • Výsledky 33. hlasování na satCentrum: Co si plánujete dopřát pod stromeček?
01.01.2012 • Co nám přinesl rok 2011 - 2. část
31.12.2011 • Co nám přinesl rok 2011 - 1. část
31.12.2011 • PF 2012 [ 1 ]
29.12.2011 • RTVS a Towercom podpísali dokumenty upravujúce vzájomné vzťahy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  eviso ?? 

16.01.2012 10:03 • ® smscz
To zase bude stát peněz navíc !!! Kdepak je pro ně asi vezmou ???
 
 
  cslink 

16.01.2012 08:00 • ® Jupi
mam 2 karty asi jednu vymenim na gratis
a čo tie tv od cslink čo chýbajú kedy pridajú do skylinku
nemali by tam chýbat ked chystajú emigraciu :)
minimax.HBO2,AXN,AXNscifi,AXNcrime,Universal ch,Film+ :)
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist