Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 19:09:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Euronews a ABC News uzavřely spolupráci

  Autor: PRPress Euronews , e-mail: info@euronews.net Přidané: 19.01.2012



S ohledem na nadcházející volby, rozhodující na obou stranách Atlantiku, oznámil mezinárodní zpravodajský kanál Euronews a přední americká zpravodajská síť ABC News uzavření dohody o spolupráci v oblasti zpráv. Již brzy bude otevřena i kancelář Euronews ve Washingtonu.


Podle dohody budou odborníci a dopisovatelé ABC News a zpravodajka Christiane Amanpour dodávat exkluzivní novinky televizi Euronews v sérii rozhovorů a přenosy pravidelných analýz americké politiky a dalších aktuálních událostí.

Na oplátku bude Euronews poskytovat ABC News exkluzivní zpravodajství o aktuálních evropských otázkách, jako jsou například blížící se volby v Evropě. Kromě toho bude Euronews pokrývat pro ABC News pokrytí mezinárodních akcí.

Pro přímé přenosy nebo záznamy zpravodajství ABC News a její americké dceřiné společnosti obdrží Euronews také přístup k rozsáhlému zdroji - serveru Newson - domácímu i zahraničnímu zpravodajství ABC News.

Nadcházející volby v USA, Francii, Německu, Itálii a Rusku i redakční obsah z ohlasů v Americe a v Evropě, bude tak komplexně pokryt.

Euronews již brzy otevře své nové americké kanceláře v prostorách ABC News, Washington DC.

Dohoda o spolupráci je součástí strategie mezinárodní expanza Euronews a odpovídá touze po exkluzivním pokrytí.


Lucian SARB, vedoucí redakce tohoto partnerství k tomu poznamenal: "Spolupráce mezi Euronews a ABC má ideální podmínky pro optimální pokrytí aktuálního dění na obou stranách Atlantiku. Prostřednictvím tohoto partnerství jsme schopni rychle reagovat na nejnovější události. S novou kvalitu, která klade důraz na exkluzivní obsah pro televizi a internet."

"Společná analýza v Evropě a ve Spojených státech poskytne komplexní a důkladné pochopení toho, co je v roce 2012 ekonomicky, sociálně a politicky v sázce. Díky tomuto partnerství se setkáme získáme náhled na klíčové události. Spojené státy, Francie či Ruské volby - to jsou největší výzvy, kterým čelí naše planeta v roce 2012. Jsme rádi, že tato nová služba bude k dispozici pro rostoucí počet diváků."



O Euronews:

Euronews patří k předním mezinárodním zpravodajským kanálům, přinášející celý den zprávy ze světového dění. 400 novinářů z 25 zemí připravuje non-stop vysílání v 11 jazycích - arabština, němčina, angličtina, francouzština, italština, perština, portugalština, ruština, španělština, turečtina a ukrajinština. Euronews je svým přístupem v analýze faktů a zpracování unikátního nezávislého zpravodajství významnou mediální organizací. Byla založena v roku 1993 v Lyonu, ve Francii, dnes je dostupná pro 350 milionů domácností v 155 zemích, stanice vysílá ve všech digitálních modech (zařízeních).


O ABC News:

ABC News vytváří všechny zpravodajské pořady televizi sítě ABC pro platformy: TV, rádio a internet. Vlajkovou lodí je pořad "World News s Diane Sawyer" a dále programy, "Good Morning America", "Nightline", "20/20", a nedělní ranní politický program "Tento týden." Při průměrném pokrytí 180 milionů lidí v rozhlase a televizi měsíčně ABC News předstihla konkurenci. Více než 2.400 zaměstnanců rozhlasové stanice připravuje pro ABC News rozhlasové zprávy. ABC News je nyní také k dispozici po síti, hodiny zpráv mohou být přijímány 44 miliónů uživatelů na kabelu, širokopásmovém připojení či mobilních sítích. Newson - server zpravodajství ABC News, nabízí živé nebo kombinované zprávy, zprávy ze sportu a zprávy o počasí a materiály o aktuálních událostech z 200 kanálů, pro více než 30 domácích i zahraničních zákazníků.


www.euronews.com
www.nocommenttv.com
www.facebook.com / euronews.fans
www.twitter.com / Euronews
Novinky a trendy najdete i na Twitteru: @ euronews_inside

www.abcnews.com


Grégoire de Rubiana a Lydie Bonvallet, euronews.net, 19. 1. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.01.2012 • Kalendář plný satelitních kreseb
22.11.2011 • Firma M7 Group si objednala novou kapacitu na satelitu ASTRA pro území Belgie
16.11.2011 • SES má nové vedení marketingu
13.11.2011 • Vánoční nadílka s ARD: 50 hodin vysílání v HDTV [ 4 ]
28.10.2011 • TLC International splnil letošní cíl 100 milionů domácností a rozšíří se do Dánska, Finska a Portugalska
13.09.2011 • Solaris Mobile s mobilní satelitní nabídkou EUR Radio

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist