Fishing and Hunting mediálním partnerem festivalů For Fishing a For Hunting 2012
Autor: PR Press IKO TV Central Europe , e-mail: press@filmplus.cz Přidané: 26.01.2012

Unikátní tematický kanál o lovu a rybolovu Fishing and Hunting, svou tradiční mediální i osobní účastí, podpoří úspěšný veletrh věnovaný příznivců rybolovu, For Fishing 2012 a premiérový ročník veletrhu zaměřeného na lov a myslivost, For Hunting 2012.



Unikátní tematický kanál Fishing and Hunting z portfolia mediální společnosti IKO Cable s.r.o., se pro tento rok stal generálním mediálním partnerem veletrhu For Fishing, věnovaného příznivcům rybolovu a premiérového ročníku veletrhu For Hunting, zaměřeného na dění a novinky v oblasti lovu a myslivosti. Dva předchozí ročníky, které Fishing and Hunting také mediálně podpořil, navštívilo expozice sta vystavovatelů více než 40.000 diváků. Pražský veletržní areál Letňany, rozevře své brány všem příznivcům lovu, myslivosti a rybolovu ve dnech 24. 1. - 29. 1. 2012. a tematický kanál Fishing and Hunting bude opět u toho.

Návštěvníci obou veletrhů mohou navštívit hned dvě výstavní expozice tematického kanálu Fishing and Hunting. První z nich bude situována v hale číslo 2 v sektoru A, který je vyhrazen příznivcům rybolovu. Hosty expozice uvítá školený tým Fishing and Hunting, seznámí je s tímto unikátním kanálem a představí nové projekty i pořady pro tento rok spolu s výhledy do roků následujících. Expozici věnovanou myslivosti a lovu, hosté naleznou hned u hlavního vchodu do haly číslo 6, která se tímto promění v bránu do světa plného dobrodružství a překrásné přírody. Pro návštěvníky obou expozic je připraven nejen bohatý doprovodný program, ale také tradiční milé překvapení.

„Fishing and Hunting je tradičním mediálním partnerem a účastníkem významných veletrhů a festivalů věnovaných problematice lovu, rybolovu i myslivosti a proto považuji naši účast a podporu festivalů For Fishing a For Hunting za profesní a zároveň milou povinnost. Hostům obou veletrhů a našim divákům přeji Petrův i lovu zdar!“ Uvedla Erika Luzsicza, managing director společnosti IKO Cable s.r.o.


Fishing&Hunting je unikátní televizní kanál pro nadšence lovu a rybolovu. Televizní kanál vysílá česky, 24 hodin denně. Fishing&Hunting je součástí digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika i nabídky satelitní platformy UPC Direct. Dále je součástí nabídky programů na satelitní platformě CS Link a Skylink. Fishing&Hunting je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů. www.fishingandhunting.cz


IKO TV Central Europe je středoevropská mediální společnost, která přináší televizním divákům portfolio tematických kanálů přenášených kabelovými, satelitními a IPTV operátory. V České republice je portfolio společnosti zastoupeno třemi kanály vlastní produkce a devíti kanály z nabídky MTV NI distribuovanými do České a Slovenské republiky. Vlastní produkce je v portfoliu společnosti zastoupena filmovým kanálem Film+, tematickým kanálem o lovu a rybolovu Fishing and Hunting a dokumentárním programem DOQ. Devět distribuovaných televizních kanálů z portfolia MTVNI, tvoří hudební kanály pro všechny věkové skupiny milovníků rockové, taneční a populární hudby, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance, VH1,videoklipový program s nesmrtelnými hity světové hudební scény VH1 Classic a v HD kvalitě vysílaný hudební program MTVLiveHD. Celosvětově nejsledovanější kanál zaměřený na dospívající děti Nickelodeon a předškolním dětem vyhrazený kanál Nick Jr. a druhý kanál v portfoliu vysílaný v HD kvalitě, kanál Nickelodeon HD, prozatím uzavírají celkový počet dvanácti programů, v unikátním portfoliu společnosti IKO TV Central Europe, které svou programovou skladbou oslovují diváky všech věkových kategorií a utváří tak prostor pro kvalitní a širokospektrální zábavu pro celou rodinu.


Jakub Zíka, PR IKO TV Central Europe

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16297/fishing-and-hunting-medialnim-partnerem-festivalu-for-fishing-a-for-hunting-2012/