Digitálna televízia Magio na prvých 100 dní zadarmo
Autor: PR Press Slovak Telekom , e-mail: info@st.sk Přidané: 27.01.2012


Slovak Telekom predstavuje jarnú akciovú ponuku na digitálnu televíziu Magio, ktorú zákazníci môžu využívať prostredníctvom metalickej, optickej a satelitnej technológie.



V rámci novej kampane môžu zákazníci získať samoinštaláciu za 0 €, samotnú službu na prvých 100 dní zadarmo a kanály HBO+Cinemax na 3 mesiace bezplatne. V prípade IPTV (metalická alebo optická sieť) sa môžu tešiť aj na najnovšiu funkcionalitu Spustenie programu od začiatku a 7-dňový Magio archív, ktorú môžu využívať až na 3 mesiace bez poplatku, následne za zvýhodnenú cenu 1,49 € mesačne (s možnosťou kedykoľvek funkciu deaktivovať).

Počas prvých 100 dní môžu zákazníci bezplatne prejsť z vyššieho balíka na nižší (napr. z Komplet na Klasik), a tak si bez obáv vyskúšať vyšší variant. Neskôr je táto zmena spoplatnená jednorazovým poplatkom 9,90 €. Spomínané výhody jarnej akciovej ponuky platia pri 24-mesačnej viazanosti, pričom všetky ceny sú uvedené s DPH.


Jarná akciová kampaň na digitálnu televíziu Magio:


Ďalším benefitom pri objednaní Magio TV je 2 alebo 4 € zľava z mesačných poplatkov v prípade kombinácie služieb (tzv. Double a Triple Play), ktorá bude zákazníkom uplatnená podľa zvoleného balíka od 4. mesiaca využívania služby. Táto zľava platí aj v prípade kombinácie služieb Magio TV Klasik / Komplet a niektorého z programov Rodinnej linky.


O spoločnosti Slovak Telekom, a. s.

Spoločnosť Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Pod značkou Telekom ponúka jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom produkty a služby pevnej i mobilnej telekomunikačnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Spoločnosť Slovak Telekom, a. s., je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s 51 % podielom akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.


Tomáš Palovský, Sr. špecialista komunikácie, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16306/digitalna-televizia-magio-na-prvych-100-dni-zadarmo/