Tomáš Žondra – nová posila česko-slovenského týmu Film Europe
Autor: PR Press Film Europe/MARCUS PR , e-mail: info@filmeurope.eu Přidané: 27.01.2012

Od února tohoto roku bude mít mediální společnost Film Europe nového ředitele prodeje pro Slovensko a Českou republiku. Tomáš Žondra bude zodpovědný za prodej stanic Film Europe Channels pro kabelové televize i video on demand.



Tomáš Žondra působil jedenáct let v kabelové společnosti SELF servis jako Content manager, kde byl zodpovědný za nákup programů a skladbu programové nabídky. V předcházejících zaměstnáních od roku 1992 působil ve funkci Marketing & Business Director. V oblasti kabelové televize je známou veličinou. Kromě Moravianet či Spray TV, stál při zrodu Nej TV, druhé největší kabelové společnosti v České republice.

„Být součástí Film Europe Media Company je pro mne velikou výzvou. Česko-slovenské teritorium je dobrý start, kde tato společnost působí a vysílá tematické národní televizní kanály Kino CS, Doku CS a Muzika CS. Favoritem je však Film Europe Channel, který kromě tohoto teritoria má i mezinárodní ambice a na to se velmi těším,“ sdělil Tomáš Žondra, nastupující ředitel prodeje Film Europe Channels pro ČR a SR.

Od budoucí spolupráce hodně očekává také Ivan Hronec, majitel a generální ředitel Film Europe Media Company: „Tomáš Žondra k nám přichází s množstvím zkušeností po jedenáctiletém působení v jedné z nejlepších společností v České republice, které bude moci aplikovat právě v naší firemní strategii. Myslím, že bude výbornou posilou našeho česko-slovenského týmu.“


Film Europe je dynamická mediální společnost s týmy a kancelářemi v Praze, Bratislavě, Budapešti, Londýně a v Cannes. Od dubna 2010 provozuje už tři vlastní národní tematické televizní kanály KINO CS, DOKU CS a MUZIKA CS (CS TV). Od 17. listopadu 2011 spustila vysílání Film Europe Channel - první evropský filmový kanál, který uvádí výhradně evropskou kinematografii ze všech 50 zemí geografické Evropy. Vysílání Film Europe Channel je dnes dostupné ve Skylinku, TV Magio, Satro a zanedlouho i v síti Orange. Film Europe nakupuje, koprodukuje v kinech a na DVD distribuuje a ve vlastních televizích vysílá evropský film.


PhDr. Ivan Hronec, CEO, Film Europe
Mgr. Adriana Bednárová, mediálny poradca, MARCUS PR



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16308/tomas-zondra-nova-posila-cesko-slovenskeho-tymu-film-europe/