Slovak Telekom prináša svojim zákazníkom nový vernostný program Telekom Benefit
Autor: PR Press Slovak Telekom , e-mail: info@st.sk Přidané: 30.01.2012
Slovak Telekom predstavuje Telekom Benefit – nový vernostný klub pre svojich zákazníkov, ktorý kompletne nahrádza predchádzajúci Max klub a T-Mobile klub. Spustenie nového programu je zavŕšením spájania starších vernostných klubov a snahy o predstavenie najvhodnejšieho modelu starostlivosti o zákazníkov Telekomu. Telekom Benefit štartuje 3. februára a bude súčasťou jarnej kampane.


Výhody Telekom Benefitu môže využívať každý zákazník, ktorý má aspoň jednu zo služieb Telekomu (napr. mobilný internet, pevný Magio internet, digitálnu televíziu Magio, niektorý z mobilných hlasových programov, IP telefóniu Volania Optik, Rodinnú linku atď.). Slovak Telekom bude odmeňovať verných zákazníkov výhodami v podobe špeciálnych ponúk a zliav na svojich produktoch. Tieto budú cielene komunikované priamo zákazníkom.

Nový klub bude dostupný primárne cez webový portál www.telekombenefit.sk, kde zákazníci nájdu prehľadne zosumarizované aktuálne prebiehajúce akcie, výhody a zľavy. Pre prihlásenie do portálu bude možné využiť existujúcu registráciu do online zóny moj.telekom.sk, ktorú zákazníci poznajú z objednávania služieb alebo sledovania svojej spotreby. Neregistrovaný zákazník bude môcť k vybraným zľavám pristupovať aj prostredníctvom jednorazovej autorizácie pomocou SMS na číslo mobilnej siete Telekom.

Byť zákazníkom Telekomu sa tak teraz oplatí viac ako kedykoľvek predtým. Exkluzívne zľavy u partnerov predstavujú súbor hlavných ponúk s dlhodobou platnosťou – pri spustení budú k dispozícii výhody ako je 1+1 lístok zdarma každú stredu v kinách Cinema City, 1+1 zdarma na vybrané kombinácie produktov Tescoma, alebo zľavy na služby poskytnuté počítačových servisom Hurican. Čoskoro pribudnú ďalšie atraktívne ponuky napr. z oblasti kultúrnych a hudobných podujatí.


Druhou kategóriu sú zľavy pre všetkých, ktoré budú platiť po celom Slovensku a budú častejšie aktualizované aj podľa sezóny. Sem možno zaradiť napr. dva skipasy za 34 € (čo je takmer 50% zľava) v najväčších lyžiarskych strediskách Tatry Mountain Resort (Vysoké a Nízke Tatry), dve vstupenky len za 19,90 € (tiež skoro 50% zľava) do aquaparku Tatralandia v Liptovskom Mikuláši, každý deň letenky za najlepšie ceny na trhu od Pelikan.sk, zľavy v romantických hoteloch Art Hotel Kaštieľ Tomášov a Château Appony Oponice a mnohé ďalšie.

Okrem zliav pre všetkých zákazníkov s celoslovenskou pôsobnosťou bude dôraz kladený aj na lokálne ponuky v rámci jednotlivých miest. Tých bude pri štarte až 25, pričom ponuka sa bude kontinuálne rozširovať po rokovaniach s partnermi. V súčasnosti ide o vybrané puby, v ktorých zákazník dostane dve jedlá a dva krát Pilsner Urquell k tomu za cenu jedného, milovníci kokteilov si môžu vo vybraných baroch vychutnať dva kokteily Moscow Mule obsahujúce vodku Smirnoff za cenu jedného, gurmáni sa môžu tešiť na kulinársku show Jara Žídeka a fanúšikovia tanca majú možnosť vidieť svojich obľúbených tanečníkov z Let’s Dance priamo vo svojom meste.


Jednoduché spôsoby objednania a platby

Výhodou plnej registrácie na www.telekombenefit.sk je kompletný prehľad realizovaných nákupov aj s detailmi, ako aj možnosť nastavovať si napr. odber noviniek. Okrem toho môže zákazník priamo na webe zaplatiť za objednané služby, a to platobnou kartou Visa, Maestro, MasterCard, Diners Club alebo cez internet banking, ak má účet v Slovenskej sporiteľni, Tatra banke, Poštovej banke, ČSOB, vo VÚB alebo v UniCredit Bank. Vybrané zľavové produkty ako napríklad Cinema City je možné objednať cez portál Telekom Benefit, pričom platba za službu bude realizovaná až priamo na mieste u partnera.

Ďalšou možnosťou ako zaplatiť je textová SMS, táto alternatíva však platí iba pre zákazníkov s mobilným číslom od Telekomu. U exkluzívnych partnerov sa cez SMS platí priamo u poskytovateľa výhody. Celý proces prebieha tak, že zákazník pošle SMS v tvare „Názov partnera“ na skrátené číslo 211. Následne mu príde zľavový kód, ktorý predloží pri pokladni, a získa tak zľavu.

Nový systém vernostného klubu Telekom Benefit sa bude neustále rozširovať s pribúdajúcimi ponukami, aktuálny stav si môžu zákazníci skontrolovať na portáli www.telekombenefit.sk.


O spoločnosti Slovak Telekom, a. s.

Spoločnosť Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Pod značkou Telekom ponúka jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom produkty a služby pevnej i mobilnej telekomunikačnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Spoločnosť Slovak Telekom, a. s., je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s 51 % podielom akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.


Tomáš Palovský, Sr. špecialista komunikácie, Slovak Telekom, a.s.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16321/slovak-telekom-prinasa-svojim-zakaznikom-novy-vernostny-program-telekom-benefit/