Velikonoční promoakce pro stávající abonenty DIGI TV
Autor: PR DIGI TV/satCentrum , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 29.02.2012
Společnost Digi Czech Republic, s.r.o. připravila velikonoční promoakci pro své stávající zákazníky. Každý klient, který přivede k DIGI TV svého kamaráda, získá celé 4 měsíce vysílání zdarma. V případě, že přivede kamarády dva, získává další dva měsíce, tudíž může využívat služeb DIGI TV po dobu 6 měsíců zdarma.


Podrobnější informace naleznete na webových stránkách www.cz.digi.tv, nebo na zákaznické lince společnosti Digi Czech Republic, s.r.o. Využijte velikonoční akci DIGI TV a sledujte své oblíbené pořady zdarma!


Stále platí i nabídka: S duál nebo partner boxem 56 programů placené TV za 130 Kč (na 1 TV)!.

DIGI TV umožní sledování oblíbených filmů, dokumentů, zpravodajství, zábavných pořadů aj. bez ohledu na to, kde se abonent nachází. Satelitní služba je poskytována na celém území České republiky. DIGI TV vysílá prostřednictvím geostacionárních družic Intelsat 10-02 a Thor, umístěných na orbitální pozici 1° západně, zákazníci v ČR musí mít namontovanou satelitní přijímací anténu na místě s výhledem na jihozápad.

V polovině roku 2010 platforma DIGI TV zařadila do svého bohatého programového balíčku velmi atraktivní a diváky velmi ceněný sportovní kanál DIGI SPORT, který přináší divákům nejlepší fotbalovou ligu světa anglickou Premier League v přímém přenosu. Kompletní přehled programové nabídky DIGI TV najdete na stránce www.cz.digi.tv.


Připraveno ve spolupráci s DIGI Czech Republic, 29. 2. 2012

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16496/velikonocni-promoakce-pro-stavajici-abonenty-digi-tv/