Prima COOL bude mít tři roky!
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.03.2012

Televize Prima COOL oslaví v neděli 1. 4. třetí narozeniny. Pro diváky připravila hned několik lákavých dárků. Odstartuje výpravný seriál Terra Nova, zařádí si Bastardi, přisviští Americký chopper 2, nestárnoucí Simpsonovi zazáří žlutou již po třiadvacáté a Skladiště 13 odhalí svá nadpřirozená tajemství!


Prvního dubna před třemi lety začala poprvé vysílat nová televizní stanice Prima COOL. Od té doby si získala velké množství příznivců, kteří svou náklonnost dokazují nejen stále se zvyšující sledovaností, ale také svým zařazením mezi přátele Primy COOL na Facebooku. Pro všechny, kdo chtějí oslavit s televizí konec jejího batolecího období, připravila na oslavu vstupu do předškolního věku několik televizních dárků.

Narozeninový večer začne 1. 4. ve 20.00 dvěma úvodními epizodami velkolepého seriálu Terra Nova z produkce Stevena Spielberga. Zavede diváky do doby dinosaurů. Když se totiž lidstvo octne v roce 2149 na pokraji zkázy, nalezne způsob, jak se vrátit do minulosti a kolonizovat nedotčenou přírodu před 85 miliony let. Pro seriál bylo postaveno více než 250 různých kulis a rozpočet na jednu epizodu činil kolem 4 milionů dolarů! Studio si navíc přizvalo paleontologa Jacka Hornera, aby pomohl s navrhováním realistických dinosaurů z období křídy. Lišili se totiž od těch, které jsme už viděli v Jurském parku. Z té doby známe vzhled sotva 10 % druhů.

Ve 21.55 vpadnou na obrazovku Bastardi 2 – premiéra pokračování českého filmu, s nímž slavila Prima COOL loňské narozeniny. Ti, kdo první Bastardy neviděli, nemusejí zoufat. Pustí si je o den dříve, a to v sobotu 30. 3. od 22.25. Bastardi 2 začínají ve chvíli, kdy jsou otec a dědeček největšího školního sígra, který s kamarády znásilnil a zavraždil mladou ženu, přesvědčeni, že za jeho smrtí stojí ředitel školy Majer. Mělo jít o pomstu za smrt sestry. Začnou ho tedy psychicky deptat a hledají důkazy. Ty ovšem hledá i nový policejní vyšetřovatel...

V průběhu dubna čekají příznivce televizní zábavy i další premiéry. Ke dvaceti dvěma sériím seriálu Simpsonovi přibude od 12. 4. další přísun příběhů o svérázné rodince ze Springfieldu, tentokrát z třiadvacáté série. Uvidíte je každý čtvrtek od 20.45. A těšit se můžete nejen na oslavovanou pětistou epizodu, ale také na neotřelý dabingový hlas – jednu z postav totiž namluvil Zdeněk Pohlreich.

S Paulem Teutulem a jeho syny se na Prima COOL od 10. 4. vrátí Americký chopper 2. Seriál, který bude každé úterý od 20.15 ukazovat, jak se vyrábějí ty nejvíc cool motorky na míru. Že to vyžaduje nejen dobrý nápad a zručnost, ale rovněž pevné nervy, se dá předpokládat. U Teutulů však často není daleko ani k peprným slovům a šťavnaté hádce...

Víkendové podvečery (17.45) od 14. 4. obestře záhadami nový americký seriál Skladiště 13. V tomto prostoru se uchovávají různé objekty a artefakty vládnoucí nadpřirozenými silami, sesbírané za celá staletí. Úkolem agentů tajné služby Lattimera a Beringové je vyhledávat po světě další takové předměty, aby nemohly ohrožovat lidstvo. Rovněž musejí monitorovat zprávy o nadpřirozených a paranormálních jevech, které by mohly signalizovat přítomnost nových objektů. Občas ale také dohledávají ty, které se kdysi ztratily.

Kromě seriálů jsou na duben připraveny i lákavé filmové tituly. Například komedie Malá miss Sunshine, Doba ledová, Těžce zamilován, Mystery men, Bratrstvo Černé pracky i dobrodružný snímek Zakázané království a dvoudílný film o hunském bojovníkovi Attila.


Bc. Filip Sychra, PR koordinátor

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16658/prima-cool-bude-mit-tri-roky/