Prípravné zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie v Rusku uvidíme na Dvojke
Autor: PR Press RTVS , e-mail: info@stv.sk Přidané: 12.04.2012

Slovenská televízia operatívne zaradila do vysielania prípravné stretnutia slovenskej hokejovej reprezentácie v Rusku. Obe hokejové stretnutia figurovali aj v pôvodných plánoch vysielania, ale až na poslednú chvíľu sa v Rusku našiel partner, ktorý zápasy v Jaroslavli bude zabezpečovať a od ktorého môže RTVS preberať signál.


Sme veľmi radi, že diváci na Slovensku budú mať možnosť sledovať tieto stretnutia, pretože okrem športovej hodnoty majú po leteckej tragédii v Jaroslavli, pri ktorej vlani zahynul Pavol Demitra, aj významný emocionálny charakter. Oba zápasy uvedie Dvojka v priamom prenose v piatok 13. apríla o 16:55 hod. a v sobotu 14. apríla o 14:55 hod.

Okrem zápasov v Rusku bude RTVS zabezpečovať aj záverečné zápasy MS "18" z Piešťan, ako aj ďalšie prípravné zápasy "A" tímu pred Majstrovstvami sveta. Najbližšie budeme mať možnosť vidieť na Dvojke hokejový zápas Slovensko – Francúzsko, ktorý v rámci MS "18“ vysielame v nedeľu 15. apríla o 18:50 hod. V utorok 17. apríla uvidíme hokejový duel Slovensko – Nórsko, ktorý začne o 18:15 hod.


Barbora Hanzelová, PR manažérka, Sekcia komunikácie RTVS

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16760/pripravne-zapasy-slovenskej-hokejovej-reprezentacie-v-rusku-uvidime-na-dvojke/