Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 01:10:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Třetí den na farmě a další rozhodování

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.04.2012


Třetí den na dvou farmách ukáže, které ženy vypadnou z tria, aby vznikly potřebné dvojice. Rozhodovat se tedy budou oba Janové. Společná práce, zábava a důvěrnější rozhovory farmářům napovědí, ale nejen tady proběhnou zásadní změny. Zdá se, že paradoxně nejdál došel stydlín Jirka, za kterého rozhodne Ivana. Pochopila, že cílevědomá Simona si už vydobyla místo v Jiřího srdci, a proto chce odjet domů. Oba si popláčou, ale Jirkově pokusu o lásku už kromě vlastních zábran nestojí nic v cestě!


V pondělí 16. dubna ve 21.20 opět na Prima family!

I nerozhodnému Jeníčkovi nakonec pomůže rozhodná žena. Jeho favoritky si zatím nejsou ničím jisté, zato Johanka ví, co nechce. Koho ale nakonec vyřadí muž, který si prý nejméně všímá té, co ho zaujala nejvíce? Dája se nemůže starat o koně v ohradě – a dokonce se na Honzu po ránu už ani neusmívá. Není divu, když do ložnice přibyla Lenka! Jan své ženy vezme večer na hrad na Kunětické hoře, která se vypíná nad jeho rančem.

Tady se rozhodne, zda vyřazovací slunečnici dostane Dája, Olí či Lenka… Standa Martě a Kataríně naordinuje zátěžový den. Zakusí nejen tu nejšpinavější práci kolem zvířat, ale Na konec světa přijedou také handicapované děti a večer se usedlost promění v hospodu – bude se péct sele. A Kačenka sbírá body… Body by rád nasbíral také Michal, který si to u svých slečen rozházel. Pomůže mu, když zůstanou s Anetou sami a půjdou na houby? Maminka zkusí vyzvědět něco víc o synových šancích u společného vaření guláše s Anetou, ta má ale v hlavě i srdci také pěkný guláš… Nenechte si ujít jedinečnou šanci a sledujte další vývoj vztahů v reálných kulisách života na farmách, uprostřed čisté přírody a tvrdé práce.

Honza minule svým ženám vyčetl, že se o něj málo zajímají. Nyní sleduje, jak si Lenka s Olí poradí při práci s koňmi, když z nich opadlo napětí a jsou přirozené. Favoritka Lenka se překvapivě rychle adaptovala, Honzovi opravdu voní a také to mezi nimi pěkně jiskří, řečeno Indiánovou terminologií. Ovšem chlapák Honza po náročném dni moc nevoní ženám, proto ho vyzývají, aby se před rozhodováním převlékl a umyl. Dája je kvůli momentálnímu handicapu smutná a obává se, že pojede domů jako první…

Voda sehraje kladnou roli ve fyzickém sbližování Jiřího a Simony, kteří se na statku ocitnou sami poté, co to Ivana zabalí. Chvíle v městském bazénu a vířivce jsou více než příjemné, navíc večer doma se Jirka ukáže jako výborný tanečník. Osmělí se a přijde si lehnout k Simoně, jak si ona přeje? Nebo zase zůstane jen u pusy na dobrou noc?

Standa s pobavením, potěšením i údivem sleduje své ženy, jak si poradí s plnou péčí o koně včetně kydání bobků. Tím ale den zdaleka nekončí. Pak se na zvířata přijedou podívat handicapované děti, kterým se budou Marta s Katkou věnovat, a večer se peče selátko a přijdou hosté. Není to snadné, a zejména Katarína z této zkoušky vyjde na výbornou. Dokonce umí čepovat pivo a bavit společnost. Je to živel, proč ale odpoledne pláče?

Martina musí odjet do školy na zkoušku, a tak má Michal volné ruce i pole na vycházku s Anetou. Jdou spolu do lesa na houby, což se jeví jako dobrá příležitost k definitivnímu odpuštění. Michal by o to velice stál. Posunou se s Anetou o kousek dál? Jeho favoritka sice pomůže mamince uvařit výborný guláš, na farmu by se ale víc hodila Martina. Zkoušku sice nesložila, zato na farmě obstojí na výbornou, když po návratu pochytá všechny slepice a ještě se postará o telátko Julču, které čeká známkování.

Jeníček má v hlavě stále velký zmatek a o tom, jak se večer rozhodne, nemá jasno do poslední chvíle. Dívkám, které u toho se smíšenými pocity asistují, se ale předvede jako pravý farmář. Bez rozpaků zařízne slepici, Johana přesto usoudí, že s takovým pohodářem by žít nemohla. Jeníček zase nechce, aby mu někdo řídil a posouval život. Kterou ze svých žen ale nakonec vyřadí? Janu, Martinu, nebo Johanu, která mu přese všechno imponuje?

V pondělí 16. dubna ve 21.20 opět na Prima family! Stránky pořadu: www.farmarhledazenu.cz.


Příště uvidíte:

U Michala na farmě se připravuje zabijačka. Pro Anetu i Martinu je to tvrdé poznání farmářské reality. Standa s Katarínou navštíví místní pekárnu, kde by mohla pracovat, kdyby zůstala se Standou. Bohužel na společném výletu na Boskovický hrad tomu Káča nasadí korunu… Uvidíme odjezdy Dáji a Johany, které v soutěži skončily, vyjížďku na koních u Honzy a Jendův výlet do Hoštic a dojemné sbližování Jiřího se Simonou. Už příště na Prima family!


Václav Mazánek, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.04.2012 • Cesty domů: 114. díl – To nedovolím
13.04.2012 • Bezkonkurenčne najsledovanejšia FARMA
13.04.2012 • Wohnouti budou na Prima COOL zápasit s PC hrou
13.04.2012 • Ivetu Bartošovou střídá Věra Špinarová
13.04.2012 • Partička 16.4. - Partička se chystá ukrást Lenina z mauzolea!
13.04.2012 • Rozhlas a Televízia Slovenska získala 16 nominácii na Novinársku cenu 2011

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist