Art direktor ČT24 a ČT4 Alan Záruba odchází z České televize
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 14.05.2012
Po pěti letech odchází z České televize art direktor ČT24 a ČT4 Alan Záruba. K ukončení spolupráce dochází po vzájemné dohodě s vedením televize ke dni 25. května 2012. Šéf grafického designu České televize a dlouholetý profesionál v oblasti grafického designu, který se podepsal mj. pod změnu vizuální prezentace České televize v roce 2007, významně se podílel na současně probíhající modernizaci loga a vizuálního stylu České televize a který stojí i za novou grafickou podobou Událostí, odchází z České televize.


Své pětileté působení ve veřejnoprávní televizi ukončí Alan Záruba k 25. květnu 2012. K rozvázání spolupráce dochází na základě dohody s vedením televize.

„Vážím si práce Alana Záruby pro Českou televizi, kterou vykonával před mým nástupem do ČT, a oceňuji velké úsilí a pracovní nasazení v rámci dvou stěžejních oblastí vizuální prezentace, které s nástupem nového managementu procházejí nebo prošly výraznými změnami, a těmi jsou Události a nový vizuální styl České televize včetně nového loga. Do dalšího profesionálního působení mu přeji mnoho úspěchů,“ říká ředitel marketingu a obchodu České televize Jan Svoboda.

„Práce v České televizi naplnila beze zbytku 5 let mého profesního a osobního života. Jsem za ně vděčný! Mám za to, že za toto celé období jsem měl unikátní možnost načerpat cenné zkušenosti a rozvíjet společné vize mé a mých kolegů, jež v konečném důsledku dle mého názoru vedly ke zlepšení image a vizuální podoby České televize. To ale vždy nejlépe posoudí naši diváci. Jsem rovněž velmi rád, že jsem měl příležitost spolupracovat se členy vedení v čele s generálním ředitelem Petrem Dvořákem, jehož program přeměny a rozvoje vizuálního stylu ČT považuji za přínosný a slibný pro další, moderní vývoj televize veřejné služby ve 21. století. Chtěl bych poděkovat všem svým kolegům za důvěru, kterou se dostávalo jak mně, tak i našemu týmu kreativy v ČT, a věřím, že i když se nyní má profesní cesta ubírá za novými výzvami, naše vzájemné přátelské a profesionální vazby zůstanou i nadále na vynikající úrovni,“ říká Alan Záruba.


Michaela Fričová, tisková mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16945/art-direktor-ct24-a-ct4-alan-zaruba-odchazi-z-ceske-televize/