Voyo.cz překročilo s nabídkou filmů pro předplatitele 1000 titulů!
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 17.05.2012

Od května má Voyo.cz pro měsíční předplatitele k dispozici vedle původní tvorby a desítek seriálů také více než 1000 filmových titulů. Celkově tak nyní videotéka Voyo předplatitelům nabízí bezmála 7 000 videí, což z Voyo.cz činí největšího poskytovatele služeb videa na vyžádání (VoD – Video on Demand).


Videoportál Voyo.cz neustále rozšiřuje svou filmovou nabídku pro předplatitele a v květnu překročil hranici 1000 filmů. Společně s původní tvorbou TV Nova a desítkami seriálů tak nyní Voyo.cz předplatitelům nabízí téměř 7 tisíc videí. Kromě sedmitisícové videotéky v rámci předplatného nabízí Voyo.cz v sekci Extra tituly 200 exkluzivních snímků v režimu TVoD.

Novinkami v nabídce filmových titulů je například mrazivá detektivní trilogie Milenium, letní romantika Vicki Cristina Barcelona nebo české historické drama Habermannův mlýn. Fanoušci českých filmů mohou na Voyo.cz shlédnout např. kompletní filmografii Jana Svěráka, filmy Juraje Jakubiska či klasiky jako filmy Spalovač mrtvol, Kouř nebo Ucho.

Fanoušci seriálů najdou na Voyo.cz kultovní seriál o pracovnících oddělení informačních technologií IT Crowd, příběh thráckého bojovníka, který byl zajat Římany Spartacus – Krev a písek nebo britský komediální seriál z prostředí knihkupectví Black Books.

Do budoucna se diváci mohou těšit na další skvělou filmovou nabídku. Do knihovny pro předplatitele přibudou filmové trháky jako oscarový snímek Dannyho Boyla Milionář z chatrče, příběh inspirovaný skutečnou událostí I Love you Philip Morris či kultovní thriller Hannibal.

Díky předplatnému získávají diváci neomezený přístup ke knihovně původní tvorby TV Nova, českých i zahraničních filmů, seriálů a sportovních přenosů. Uživatelé mají navíc možnost si s předstihem přehrát epizody oblíbených seriálů TV Nova dříve, než se objeví na obrazovce.


Top 10 nejsledovanějších filmů na Voyo.cz:

1.	Hranaři
2. Bruno
3. Bastardi 1. a 2. díl
4. Solomon Kane
5. Habermannův mlýn
6. Trilogie Milenium
7. Milý Johne
8. Vicki Cristina Barcelona
9. Všemocný
10. Fighter


Marie Fianová, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/16958/voyo-cz-prekrocilo-s-nabidkou-filmu-pro-predplatitele-1000-titulu/