Unikátní služba ICQ On-Site na portálech CET 21
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 03.06.2012
Společnost CET 21 se stává prvním oficiálním partnerem ICQ na světě, který implementuje chatovací nástroj do svého internetového portfolia. Služba ICQ On-Site je stále přítomná v pravém dolním rohu prohlížeče a umožňuje uživateli komunikovat se svými přáteli ve chvíli, kdy si zároveň například prochází zprávy na portálu TN.cz, píše svůj blog na Blog.cz nebo sleduje film na Voyo.cz.


Díky možnosti propojit do komunikátoru ICQ také další komunikační služby se stává z ICQ On-Site velmi praktická pomůcka pro komunikaci s přáteli z ICQ, Facebooku a GTalku na jednom místě navíc bez nutnosti stahování a instalace softwarového klienta.

„ICQ On-Site je velice užitečný nástroj a my očekáváme, že si mezi uživateli a návštěvníky našeho webového portfolia najde pevné místo. Díky svému propojení s dalšími chatovacími službami se z ICQ stala služba naprosto vyhovující požadavkům na komunikaci v této době,“ říká Pavel Krbec, ředitel sekce nových médií.

Nová služba ICQ On-Site je momentálně dostupná na webových portálech: TN.cz, Nova.cz, Doma.cz, RedNews.cz, Krasna.cz a Blog.cz a postupně se bude služba rozšiřovat i na další webové stránky skupiny CET 21 jako je Voyo.cz a Vybereme.cz.


Marie Fianová, Oddělení PR a komunikace

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17059/unikatni-sluzba-icq-on-site-na-portalech-cet-21/