Dcera hudebního bosse míří do Óčka
Autor: PR Press Stanice O , e-mail: info@ocko.tv Přidané: 19.06.2012
Do Óčka míří nová tvář, žena, nebo spíš dívka, která o sobě říká, že je neskutečně tvrdohlavá, cílevědomá, líná a sem tam taky dost praštěná. Je ze severní Moravy, miluje hudbu, hlavně tu rockovou, slony a jmenuje se Magdaléna Wronková. Její hlas znají posluchači pražského rádia RockZone 105,9, ale svůj sympatický a půvabný vzhled ukáže až divákům Óčka.


Jejím druhým životem je momentálně divadlo a studium. „Díky bohu, se mi tyto dvě věci spojily v jednu, takže studuji, to co mě baví a myslím si, že to je ta nejlepší možná kombinace“, říká nová tvář Óčka Magdaléna Wronková.

Na otázku, co ji nejlépe vystihuje, odpovídá: „Co mě asi tak nejvíce vystihuje? Tak to bude stoprocentně hudba. Není to pro mě jen druh nějaké zábavy nebo odreagování se, i když to k tomu samozřejmě také patří. Hudba je pro mě především ten nejlepší přítel, lék na bolavou duši a ve velké části mého života také nezbytná inspirace. Nebýt hudby, nebyla bych tu ani já. A to doslova, protože moje maminka se do mého tatínka zamilovala právě díky tomu, že to byl muzikant“.

Když už je řeč o tatínkovi, tím není nikdo jiný, jak její příjmení napovídá, než skladatel, úspěšný hudební boss a objevitel zpěvačky Ewy Farné Lešek Wronka.

Magda se na obrazovce divákům poprvé představí v úterý 19. června v pořadu MIxxxer.


Kristýna Štíhelová, marketing manager

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17145/dcera-hudebniho-bosse-miri-do-ocka/