TV Barrandov přichází s časopisem Animáček
Autor: PR Press TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 20.06.2012
TV Barrandov ve spolupráci s vydavatelstvím Egmont přichází s novým časopisem pro nejmenší. Časopis Animáček je určen především dětem od tří do sedmi let. Staví na unikátním grafickém zpracování vycházejícím ze znělky oblíbeného pásma Animáček, které s velkým úspěchem vysílá TV Barrandov.


Speciální pilotní číslo měsíčníku vychází v pondělí 25. června. Na první regulérní číslo se děti mohou těšit už 3. září a pak každé první pondělí v měsíci. 36stránkový magazín vyjde na 49 korun.

Časopis Animáček každý měsíc přinese zábavné čtení, spoustu aktivit a další zajímavé rubriky pro děti i rodiče. Malé čtenáře a předškoláky provázejí časopisem postavičky ze znělky pohádkového pásma Animáček. „Cílem časopisu Animáček je děti pobavit, hravou formou je vzdělávat a rozvíjet jejich zvídavost a kreativitu,“ sdělil vedoucí projektu Pavel Němeček. Grafický koncept časopisu vytvořila a časopis ilustrovala Sylva Francová, autorka grafického provedení znělky televizního Animáčku.

Nový časopis, který vydává Egmont ČR a.s., tak rozšiřuje rodinu produktů pod značkou Animáček. Tu tvoří plyšové hračky, dětská pexesa a karty od společnosti Bonaparte a nová řada nanuků Animáček od společnosti Pinko.

Animáček, 120minutový blok kreslených pohádek, vysílá TV Barrandov denně od 6:15 a 17:50. Od června děti uvidí příběhy kouzelných poníků My Little Ponny, v letních měsících se mohou těšit na Transformers, Chuck and Friends a Pound Puppies.


Časopis Animáček
Vydavatel: Egmont ČR a.s.
Náklad: 15 000 ks
Periodicita: měsíčník
Počet stran: min. 36
Distribuce: předplatitelům a v prodejní síti
První číslo: září 2012 (Letní speciál v prodeji od 25.6.)
Cena: 49 Kč


Kateřina Kotalová, PR manager

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17147/tv-barrandov-prichazi-s-casopisem-animacek/