Londýnské tažení na VOYO od 26. července do 1. srpna
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 25.07.2012

Voyo.cz si pro své předplatitele v souvislosti s dlouho očekávanou Olympiádou v Londýně připravilo týden, který bude věnovaný filmům z prostředí z Britské metropole.


Brilantní plán

Promyšlená loupež diamantů není jen tak. Demi Moore a Michael Caine společným plánem vymyslí brilantní plán, díky kterému si oba chtějí obstarat poněkud štědřejší důchod. Ukradnout diamanty ale není tak jednoduché. Kriminální thriller o loupeži diamantů zavede diváky do Londýna šedesátých let 20. století
Zajímavosti: Role pro Michaela Caina mu byla napsaná přímo na tělo scénáristou Edwardem Andersonem.


Východní přísliby

Nikolaj Lužin (Viggo Mortensen), jehož největší předností je chladnokrevnost a rychlost, pracuje pro jednu velmi významnou ruskou rodinu. Při svých úkolech neváhá překročit zákon, použít násilí, či dokonce zabít. Děj se odehrává v současném Londýně a odhaluje podsvětí ruské mafie. Zajímavosti: V rámci příprav na svou roli se Viggo Mortensen vydal sám do Ruska. Cestoval bez překladatele ve vypůjčeném autě a snažil se nasát atmosféru Ruska.


Nové tituly na Voyo.cz

2Bobule

Volné pokračování české poetické komedie zavede diváky na jižní Moravu. Hlavní hrdina Honza a jeho milovaná Klárka si žijí spokojeným životem, dokud je ovšem nenavštíví Jirka prchající před problémy velkoměsta. Ten jim život obrátí naruby, a tak nezbývá nic jiného, než se všemi problémy společně prokousat. Bude jim pro to stačit jen ta láska, která jim zbývá? Zajímavosti: Během natáčení se vypilo 1000 litrů vína, 30 litrů whiskey a 3 litry tuzemského rumu.


96 hodin

Liam Neeson se jako bývalý agent CIA vydává do Paříže, kde byla unesena jeho milovaná dcera. Kráčí ve stopách organizované balkánské mafie a neváhá kvůli své dceři obrátit francouzskou metropoli vzhůru nohama.


Seriálové ohlédnutí

Zločin v ulicích

Baltimorské ulice jsou zašpiněny organizovaným zločinem. Podsvětí by se ale mělo začít strachovat o sebe, protože elitní policejní tým jim je v patách. Napomoct jim k tomu má humor a loajalita k ostatním členům týmu. V hlavní roli uvidíte oscarového Barryho Levinsona nebo Daniela Baldwina.


Martina Vrňáková, PR koordinátor


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17290/londynske-tazeni-na-voyo-od-26-cervence-do-1-srpna/