Liga mistrů UEFA – přímé přenosy 28. a 29. 8. na Prima COOL
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.08.2012
Prima COOL nabídne příští týden další žhavé zápasy čtvrtého předkola Ligy mistrů UEFA. Mezi sebou se v Bruselu 28. 8. utkají RSC ANDERLECHT – AEL LIMASSOL a 29. 8. změří síly týmy LOSC LILLE a FC KODAŇ na stadionu ve Villeneuve-d'Ascq nedaleko Lille. Vysílání Ligy mistrů UEFA začíná po oba dny ve 20.15.


RSC ANDERLECHT – AEL LIMASSOL

Bitva ostrá jako břitva se dá očekávat v odvetě play off Ligy mistrů mezi bruselským Anderlechtem a kyperským AEL Limassol. Kyperský fotbal už dávno není neškodným trpaslíkem, ale pěkně nepříjemným soupeřem. Vždyť loni se APOEL Nikósia prokousal až do čtvrtfinále Ligy mistrů, kde jej vyřadil Real Madrid. Teď se tlačí do milionářské soutěže AEL Limassol a do Belgie si veze výhru 2:1 z prvního duelu. Anderlecht je na svém stadionu v Astrid Parku velice silný a dá se očekávat jeho mohutný tlak. Přispívají k tomu i strmé tribuny natlačené až těsně k hrací ploše a zpravidla vyprodané hlediště.

V elektrizující atmosféře se bude hrát v úterý 28. srpna a Prima COOL utkání vysílá přímým přenosem od 20.15.


LOSC LILLE – FC KODAŇ

Nejtěsnější náskok 1:0 si vezou fotbalisté Kodaň do francouzského Lille. Oba týmy už mají s Ligou mistrů zkušenosti, ale Dánové loni nestačili v rozhodujícím postupovém dvojutkání o hlavní soutěž na Viktorii Plzeň. Letos by se rádi do základní skupiny probojovali, ale budou to mít velice těžké. Lille vyznává ofenzívní styl a doma se neustále žene do útoku. Nic na tom nezměnil ani odchod talentovaného Belgičana Edena Hazarda do Chelsea. Opačným směrem totiž zamířil na jižní stranu kanálu La Manche Salomon Kalou. David Rozehnal ve stoperské dvojici Lille tak nejspíš bude často čelit rychlým brejkům soupeře do otevřené obrany.

Zápas nabídne Prima COOL v přímém přenosu ve středu 29. srpna od 20.15.


Filip Sychra, PR koordinátor Prima COOL

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17396/liga-mistru-uefa-prime-prenosy-28-a-29-8-na-prima-cool/