Vysílání sportovního kanálu NOVA Sport je nově dostupné na internetu v rámci videoportálu VOYO.cz
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 08.10.2012
Nabídku videoportálu VOYO.cz rozšířilo od pátku 5. října 2012 internetové vysílání kanálu NOVA Sport. Lineární vysílání NOVA Sport se po VOYO Cinema stane druhým tematickým kanálem v rámci VOYO.cz. Předplatitelé tak mohou vybírat nejen z rozsáhlé knihovny filmů a seriálů, ale nově mohou přímo na VOYO.cz sledovat i prestižní sportovní události. V rámci sedmidenního zkušebního období mohou zájemci VOYO.cz zdarma vyzkoušet, a to včetně vysílání kanálu NOVA Sport.


Program internetového kanálu NOVA Sport na portálu VOYO.cz z 95 % odpovídá skladbě vysílání placeného televizního kanálu NOVA Sport. Fanoušci si tak nově mohou zvolit, které formě sledování zápasů svých oblíbených týmů dají přednost.

Předplatitelé VOYO se mohou těšit na přímé přenosy z nejlepší hokejové soutěže světa, zámořské NHL (po skončení výluky), i prestižní KHL. Pro fanoušky fotbalu jsou připravené zápasy Evropské fotbalové ligy (UEFA), ruské Premier Ligy, české Gambrinus Ligy, anglického FA Cupu, ale i nezkrácené záznamy zápasů španělské FC Barcelona a londýnské Chelsea. Příznivci silných strojů budou moci sledovat přenosy ze závodů Formule 1 a Moto GP. Na tematickém kanálu NOVA Sport nebude chybět ani německá Handball Bundesliga, přenosy basketbalové NBA nebo golfové a tenisové turnaje PGA European Tour a ATP Masters 1000. Program jednotlivých sportů doplní sportovní magazíny i zpravodajství Sport Expres.

„Zařazení kanálu NOVA Sport do nabídky služby VOYO.cz je dalším krokem k zatraktivnění výběru pro naše uživatele. Na VOYO.cz si nyní na své přijdou jak milovníci filmů a seriálů, tak fandové sportu, kterým nabídneme přímé přenosy z těch nejprestižnějších sportovních soutěží. Brzy bude kanál NOVA Sport dostupný v rámci VOYO nejen na počítačích, ale i na mobilních zařízeních a v chytrých televizorech,“ říká Petr Horák, ředitel placených služeb.

Internetový kanál NOVA Sport je po kanálu VOYO Cinema spuštěném v květnu letošního roku druhým samostatným tematickým kanálem na portálu VOYO.cz. Vysílání NOVA Sport bude dostupné kromě počítačů brzy také na mobilních zařízeních a ve vybraných chytrých televizorech.


Marie Fianová, TV Nova, 8. 10. 2012

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17667/vysilani-sportovniho-kanalu-nova-sport-je-nove-dostupne-na-internetu-v-ramci-videoportalu-voyo-cz/