Fashion TV volně z družice Astra 1
Autor: Petr Miklík , e-mail: petr.miklik@seznam.cz Přidané: 22.10.2012
Mezinárodní módní kanál Fashion TV nyní vysílá volně (FTA) ze satelitu Astra 1 na orbitální pozici 19,2° východně. Satelitní provozovatel dnes, v pondělí 22. 10. 2012 sdělil, že stanici tak může přijímat v Evropě více než 44 miliónů domácností. Fashion TV nabízí informace z mezinárodních módních přehlídek, zpravodajství ze světa módy a aktuální trendy v životním stylu.


Program byl spuštěn na transponderu č. 48, který byl dříve využíván pro analogové vysílání televize SWR-Fernsehen. Parametry pro digitální příjem: kmitočet 11,186 GHz, vertikální polarizace, SR 22000, FEC 5/6.

„Stále více tématických programů, které chtějí získat celoplošné pokrytí v Německu a Rakousku, využívají družici Astra. Těší mne, že i televize Fashion TV se rozhodla pro vůdčí televizní infrastrukturu v obou zemích“, řekl vedoucí představitel společnosti Astra Německo, pan Wolfgang Elsäßer.

Pro diváky tak společnost Astra podtrhuje své zvláštní postavení z hlediska rozmanitosti: „290 programů pro televizní trhy v Německu a Rakousku je unikátní.“ Internet: www.astra.de, www.ftv.com.


S využitím zdroje: Infosat.de, 22. 10. 2012, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17750/fashion-tv-volne-z-druzice-astra-1/