Internetová rodina TV Markíza sa rozšírila o nový spravodajský internetový kanál - markizanews.sk
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 25.10.2012
Internetová rodina televízie Markíza sa v pondelok 22. októbra 2012 rozrástla o nového člena - online lineárny portál markizanews.sk. K našim známym internetovým stránkam markiza.sk, tvnoviny.sk, športovenoviny.sk, ekonato.sk, myzeny.sk, doma.sk, dajto.sk a Voyo.sk tak pribudol ďalší nový portál, určený predovšetkým návštevníkom bažiacim po najaktuálnejších spravodajských informáciách.


Nový spravodajský internetový kanál ponúkne denne svojim návštevníkov všetky aktuálne informácie z domáceho i zahraničného diania. Vysielať bude bezplatne 18 hodín každý deň. Diváci budú mať možnosť sledovať naživo najdôležitejšie udalosti, tlačové konferencie a brífingy a dostanú tak rýchly prístup k vyváženému, objektívnemu a profesionálnemu spravodajstvu počas celého dňa.

Markíza News zároveň sprostredkuje naživo všetky pravidelné spravodajské relácie TV Markíza. Návštevníkom tak neunikne nič podstatné, o čom by mali byť informovaní. Okrem toho nový kanál ponúkne aj viacero archívnych spravodajských a publicistických relácií. Na odľahčenie bude Markíza News vysielať napríklad reprízu Televíznych novín spred 15-tich rokov. Pre zadávateľov reklamy je spravodajský internetový kanál Markíza News novým priestorom pre umiestňovanie videoreklám.


Marek Machats, PR oddelenie TV Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17762/internetova-rodina-tv-markiza-sa-rozsirila-o-novy-spravodajsky-internetovy-kanal-markizanews-sk/