Televizní program TIVIKO – Nejrozšířenější TV program pro teritorium Česká republika a Slovensko dále expanduje
Autor: RM PROGRES CZ , e-mail: rmprogres@rmprogres.cz Přidané: 25.10.2012
Tiviko každým dnem očekává prolomení hranice 1 milionu stažených aplikací v souhrnu operačních systému Android, iOS a Windows Phone. Aplikace TV programu 900 TV stanic dostupného pro mobilní telefony a tablety s výhledem na 7 dnů nabízí přehled o TV vysílání 10 států.


Doposud tato aplikace měla největší počet zákazníků právě z České republika a Slovenska, ale za poslední měsíce významně posílila v Německu a dalších evropských zemích. Měsíčně zobrazí minimálně 2 mio reklamních odkazů s vysokou klikavostí přesahující až 4%.

Během několika týdnů TIVIKO rozšíří svou působnost a vstoupí do USA, kde nabídne program až 20.000 TV stanic zahrnující jak celoplošné, tak lokální a tématické stanice. Ještě do konce roku 2012 chce TIVIKO získat zejména tímto vstupem do USA nárůst počtu aktivních uživatelů až na 2 mio.
Na měsíc prosinec je naplánována změna grafiky aplikací a další rozšíření o interaktivní služby.

Společnost RM PROGRES CZ s.r.o., která je provozovatelem služby TIVIKO – televizní program, byla také oslovena několika investory a nyní vyjednává o možném vstupu investiční společnosti do tohoto projektu. Díky investovanému kapitálu by služba měla nadále expandovat, ale také zejména vytvořit systém na využití atraktivního reklamního prostoru.

Ještě do konce roku 2012 by mohli uživatelé Tivika mít denně zobrazeno více jak 250.000 reklamních sdělení. Jak aplikace, tak webová služba jsou lokalizované do 8 jazyků.


Miroslava Přikrylová – CEO, RM PROGRES CZ s.r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17764/televizni-program-tiviko-nejrozsirenejsi-tv-program-pro-teritorium-ceska-republika-a-slovensko-dale-expanduje/