Předvánoční novinky Skylinku
Autor: M77 Group S.A. , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 31.10.2012
Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link, společnost M77 Group informuje o třech významných novinkách – vánoční nabídce, možnosti ochutnávky balíčku Mixbox a spuštění nového webu Skylink.


Vánoční nabídka

Každý uživatel Skylinku, který si v období od 1. 11. do 31. 12. 2012 objedná některý z placených balíčků nebo programů (Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD, Komplet, Mixbox, HBO MaxPack, CS TV, Film Europe Channel, Hustler) na 10 měsíců, získá jako dárek navíc 2 měsíce zdarma. V případě předplacení na období 5 měsíců uživatel získá jako dárek 1 měsíc zdarma.

Nabídka platí pro všechny uživatele s kartami Skylink typu Irdeto nebo Irdeto ICE*. Uživatelé s kartami CS Link a starými kartami Skylink typu CryptoWorks* mohou využít této nabídky v případě, že si nejdříve pořídí novou kartu typu Irdeto ICE, která se prodává za doporučenou maloobchodní cenu 600 Kč pod názvem Skylink VÝMĚNA. Tuto kartu lze získat také ZDARMA. Podmínkou je objednávka karty Skylink VÝMĚNA na dobírku včetně využití vánoční nabídky, tj. předplacení některého z balíčků nebo programů Skylinku** na období 5 měsíců (+1 měsíc zdarma) nebo na období 10 měsíců (+2 měsíce zdarma).

* Kartu Irdeto nebo Irdeto ICE poznáte podle JEDENÁCTIMÍSTNÉHO čísla karty. Staré karty typu CryptoWorks poznáte podle ČTRNÁCTIMÍSTNÉHO čísla karty.

** Nabídka karty Skylink VÝMĚNA zdarma platí při předplacení jakéhokoli placeného balíčků nebo programu z nabídky Skylinku s výjimkou CS FILM + CS MINI, CS TV, Film Europe Channel a Film Europe Channel + CS TV.



Mixbox na 10 dní za 7 Kč

Zákazníci Skylinku s kartami Skylink typu Irdeto nebo Irdeto ICE, mají řádně uhrazen Servisní poplatek a nemají aktuálně předplacen balíček Mixbox, mohou v období od 1. 11. do 30. 11. 2012 využít akční nabídku a objednat si tento balíček na 10 dnů zasláním SMS v ceně 7 Kč.

SMS zasílejte ve tvaru "SKYLINK MIXBOX Číslo vaší karty" na telefonní číslo 903 55 07. „Číslo vaší karty“ je jedenáctimístné číslo, které naleznete na zadní straně vaší dekódovací karty pod čárovým kódem.

Balíček MIXBOX obsahuje celkem devět programů. Technické parametry pro jejich naladění jsou uvedeny v následující tabulce:



Nový web Skylinku

Zájemci o nabídku Skylinku od 1. 11. 2012 najdou na adrese www.skylink.cz a www.skylink.sk nové webové stránky, které k tomuto datu spouštíme do testovacího provozu. Věříme, že tato nová podoba webu bude pro všechny uživatele vstřícnější, přehlednější a užitečnější.


PR M77 Group S.A.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17808/predvanocni-novinky-skylinku/