Nový programový riaditeľ televízie DAJTO
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 02.11.2012
Novým programovým riaditeľom televízie DAJTO bude od 1. novembra 2012 Lukáš Beňačka, ktorý bude riadiť program najnovšieho kanálu so zameraním predovšetkým na mužského diváka. Posilnil tak tím riaditeľky programových služieb TV Markíza Silvie Porubskej.


Lukáš Beňačka študoval na Ekonomickej Univerzite v Bratislave a Univerzite Komenského - katedre marketingovej komunikácie. V televízii Markíza vystriedal viacero pracovných pozícií – od apríla 2008 pracoval ako analytik, od decembra 2010 ako mediaplanner a od júna 2012 až dosiaľ ako tímlíder analýz sledovanosti. Na post programového riaditeľa televízie DAJTO ho predurčili najmä jeho profesionálne skúsenosti a znalosti v oblasti televízneho priemyslu, ako aj chápanie potrieb slovenského trhu.

Televízia DAJTO štartovala svoje vysielanie 20. augusta 2012 ako špecificky zameraný doplnkový kanál televízie Markíza, orientovaný predovšetkým na mužského diváka. Prioritne ponúka akčné seriály, atraktívne filmy, humorné sitkomy, teda adrenalín, napätie, šport aj zábavu.


Marek Machats, PR oddelenie TV Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17817/novy-programovy-riaditel-televizie-dajto/