Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 23:25:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT: Semifinále

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.11.2012


Tento víkend bude televize Prima family ve znamení talentu. V sobotu i v neděli se ve dvou semifinálových živých přenosech show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT z bratislavské Incheby předvede osmnáct semifinalistů. Kdo z nich uspěje a postoupí do finálového kola?


Na začátku jich byly tisíce, ve Velkém třesku přes dvě stovky, teď jich zbylo osmnáct. Osmnáct talentů, kteří celý tento týden trénují v bratislavské Inchebě, aby v jednom z víkendových televizních přenosů předvedli co nejlepší výkon a posunuli se do finále. Soutěžící mají napilno, kromě tréninků absolvují i focení a rozhovory s médii. Mediální pozornost si užívá zejména Jozef Pátrovič, který pečlivě hlídá každé slovo a stále dokola opakuje, že on by si z výhry 100 000 eur nenechal jediný cent. Někteří mají i starosti. Šárka z dua Reppy & Sharkass polyká jeden prášek za druhým, aby vyléčila nepříjemnou chřipku, Laserman zase po nocích na hotelovém pokoji „došívá“ a technicky vylaďuje kostým, který mu dorazil z Číny doslova před pár hodinami!

Soutěžící jsou rozděleni na dvě devítičlenné skupiny. V sobotu od 20.20 se předvede první devítka talentů v prvním semifinále. O účast ve finále zabojují Katarína Landlová, která je jedinou sólovou zpěvačkou v semifinále!

Uvidíte rovněž Miloše Malého, snad nejnervóznějšího kouzelníka v Česku i na Slovensku a jediného, kterému se podařilo přesvědčit Jaro Slávika, že kouzla do této soutěže patří. Na pódiu se představí i roztomilá dětská taneční skupina Jumbochicks. Vítěz diváckého SMS hlasování Jozef Pátrovič si semifinále dokázal vybojovat až při své třetí účasti v ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT.

Ján Polák byl při příchodu na pódium v Mahenově divadle v Brně noční můrou Jaro Slávika, teď je naopak jedním z jeho největších favoritů. Výjimečný je nejen svým talentem, ale především svým image. V semifinále se můžete těšit na jeho podání Joe Cockera.

Skupina Credance se minulý rok na Velký třesk nedostavila, tento rok z něj postoupila jako jediná dospělá taneční skupina. Velkým překvapením pro porotu i diváky bylo vystoupení dua Quixiano. Do talentu totiž jako jedni z mála přinesli něco, co ještě nikdy nikdo neviděl. A v této tradici chtějí pokračovat i v semifinále, kdy po klavíru nebudou skákat dva, ale rovnou čtyři. V sobotním semifinále se představí i Alex Dowis, který v ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT předvedl absolutní premiéru light art, neboli kreslení světlem, a porotu dojal k slzám.

Nebude chybět ani Esther Lubadika, zpěvačka původem z Angoly, která kromě toho, že dobře zpívá, taky skvěle tancuje. Máte se rozhodně na co těšit!

A dlouho si neodpočinete. Druhé semifinále totiž následuje už v neděli! Od 20.20 se na Prima family představí druhá devítka, opět nabitá hvězdami. Znovu se můžete těšit na improvizovaný rapp z díly Reppyho & Sharkass, kteří jako jediní nemohou v Bratislavě pořádně trénovat, jejich vystoupení je totiž hlavně improvizace. Nové a nečekané představení chystá i formace Teulis, kteří nadchli stínovým divadlem.

Představí se i Andrej Kampf, jeden z postupujících, který si účast v semifinále vybojoval už v divadle a ve Velkém třesku se vůbec nepředstavil – nemusel tam. Svým smutným příběhem, kdy jeho sestru i otce opustila matka, dojal malý bubeník lidi v obou zemích. Hrát na bubny bude tentokrát na speciální nakloněné plošině.

Jozef Pavlúsik přišel pár dnů před Velkým třeskem o zub. To už je ale minulost. Nový zub je na svém místě a Jozef Pavlúsik chystá vystoupení, ze kterého by divákům měla naskočit husí kůže. Uvidíme... A uvidíme i folklorní soubor Vánok, který v divadle nadchnul lidovými tanci na hudbu Michaela Jacksona natolik, že jeho členy poslala porota do semifinále bez nutnosti projít Velkým třeskem. Do semifinále se dostala i Elektrashow se svým vystoupením burlesque. Může však ještě něčím překvapit? Chystá se na to: do Bratislavy si přivezla kupu vějířů a zbrusu nový kostým. A jaké kamínky bude mít na těle nalepené tentokrát?

Máme se prý nechat překvapit. Nový kostým si objednal i Laserman. Jeho výroba se však oproti původním plánům trochu protáhla, a tak Laserman bude mít ještě co dělat, aby do neděle stihnul připravit výjimečnou show, kterou si pro tuto soutěž vymyslel. Těšit se můžete i na The Apples, hudební skupinu složenou pouze z děvčat, a také na dogdancing v podání Moniky Olšovské a jejího psa. Ve Velké Británii i v Rakousku se dogdancingové číslo stalo absolutním vítězem talentu. Jak se mu bude dařit u nás a na Slovensku?

Sledujte v sobotu i v neděli od 20.15 Prima family. Kromě skvělých čísel vás čeká i překvapení! Velké finále pak uvidíte už za týden.


Lucie Juráčková, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.11.2012 • Reportéři na vaší straně - 17. 11.
16.11.2012 • Partička – filmová i sportovní s trochou urážek a neuvěřitelnou party!
15.11.2012 • Společný výslech: Jiří Stránský a Dominik Duka
15.11.2012 • Svätá omša pri príležitosti Trnavskej novény
15.11.2012 • Když vaří táta - Malé vepřové hody
15.11.2012 • Obchoďák - 22. díl: Snídaně carských důstojníků

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist